hits

Fredagsfajitas

04.05.2013 - 05:42 6 kommentarer

God fredagskveld! Grunnen til at jeg vet at det er fredag er fordi instagrammen min er full av tacobilder :) Mexicansk taco er egentlig ikke så mye å skryte av i mine øyne, men fajitasen derimot! Himmel på en tallerken. Aldri smakt så god fajitas før, og det blir definitivt spist igjen før vi forlater Mexico på mandag. De har så mye spennende på menyen her, virkelig paradis for en matelsker som meg! Asia er fortsatt det kontinentet med best mat på turen, men vi har fortsatt en måned igjen her og konkurransen kan bli tøff ;)

Ikke bare glad i mat, men ogå vedig glad i å trene! Jeg ble derfor overlykkelig da vi fant et svært gym med 3 etasjer her i nydelige Playa del Carmen. Med 6 dager her ble det selvfølgelig kjøpt ukespass, det skal utnyttes til det fulle :) Grunnet sjeldnere gymbesøk har jeg kjørt mye helkropp, men jeg er jo egentlig ei 5-splitt jente. Nå som jeg har muligheten til å kjøre den igjen hoppet jeg selvfølgelig på den og det var veldig godt :) Trente armer i dag, på bilder under kjører jeg bicepscurl med manualer på 10 kg. Creds til fotograf Sofie som jeg stadig plager til å ta bilder av meg.

Likevel er det viktig å ta et bildebevis av seg selv på do også i favoritt t-skjorta mi ;)

Vi har jo blitt så internasjonale av oss at det er viktig med litt japansk påfyll også! Greit når dette brettet koster 60 kroner, hvorfor kan det ikke koste det samme hjemme i Norge? Sushiheaven og velfortjent kos på hostellet for to jenter som vet å kose seg på tur.

Tidligere i dag dro vi på dagstur til Cozumel, en øy som ligger ca. 40 minutter med ferge herifra. Snorklet med masse fine fisk og fantastisk sikt - kysten her har faktisk verdens nest største korallrev. Vi har jo snorklet på verdens største mens vi var i Australia også, gøy å tenke på :) I morgen kveld starter vår guidede tur av Maya-riket som vi skal være med på i to uker, derfor skal vi utnytte sjansen til å slappe av på stranda resten av dagen. Veldig greit å slappe av her, jeg liker både stranda og statuene ;) DAT ASS!

6 kommentarer

ninasvalbardlivet

04.05.2013 kl.15:22

Kos deg masse!

Stine

04.05.2013 kl.18:28

Ble ikke litt fristet av å dra til varmere strøk når det er skikkelig høstvær her! :)

Fitnessnora

04.05.2013 kl.18:56

bakekona: Det skjønner jeg, satser paa at det blir varmere til jeg er hjemme igjen :D Jeg krysser fingrene!

justinmutaru

04.05.2013 kl.21:47

åååå jeg digger deg søta<3

Men du? hva synes du om VIDEOEN min som jeg lagde og innkjøpe som jeg kjøpte?:3. Så stikk innom bloggen min vel?<3^^

projecthealthy

06.05.2013 kl.14:06

Hihi, med dette innlegget gjorde du meg både sulten og reiselysten! Takk for den!! ;-P Kos deg masse videre, en dag skal jeg ut på jorden rundt reise også :D

Fitnessnora

07.05.2013 kl.03:34

projecthealthy: bare hyggelig ;)

Skriv en ny kommentar