Lompe-love


Pizza til middag på en tirsdag – den er vel innafor den? 🙂 Kanskje ikke, men gode var disse i allefall! Speltlomper med karbonadedeig, pesto, rødløk, tomat, paprika og litt mozarella og pesto/salsa som saus. Inn i ovnen til osten smelter – og pizzaen er ready for you 🙂 Tidenes enkleste pizza, og speltlomper var overraskende godt som pizzabunn! Tror spetlomper kan brukes til alt – jeg er så utrolig glad i de at jeg alltid har noen pakker i fryseren. Lompe-love!

Jeg har ikke trent siden lørdag, den eneste aktiviteten jeg har hatt er et par lange turer med Ayla i det fine været vi har hatt. Tror kroppen har hatt godt av å roe ned litt – men i morgen er det på’n igjen 🙂 1 mil skal løpes – forhåpentligvis raskere enn sist gang! I can do it 🙂 

Dette har vært dresscode de siste dagene etter jobb – bukse og genser fra Better Bodies 🙂 Tror ikke Kay var forberedt på at jeg skulle ta alle klærne hans da han spurte om vi skulle flytte sammen, haha! Nå skal jeg prøve å bake brownies med bønner – ettersom så mange har hatt suksess med det tidligere må jeg også bare prøve. Brukte ca 5 forsøk på å komme frem til den fantastiske cupcake-oppskriften jeg postet sist, håper jeg ikke må prøve like mange ganger i kveld 🙂 Uansett kommer det en oppskrift til dere i morgen! Rop ut om det er noen spesielle oppskrifter dere etterlyser/ vil jeg skal prøve ut – elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet 🙂

Ha en fin kveld da dere!

23 kommentarer
    1. Hvor får man kjøpt speltlomper? Har leita, men de har ikke på obs og ikke på ica. Trodde de butikkene skulle ha det meste. Er ifra Trondheim.

    2. Hadde vært gøy hvis du prøver å lage noen proteinbarer!! 🙂 Det er så sykt dyrt å kjøpe ferdiglagde hele tiden.

    3. Lage lefser, eller noe lignende? 🙂
      Også over til noe annet.. Kan du skrive et eget innlegg med ‘Carb-backload’ prinsippet. Hvordan du spiser de dagene du trener styrke, de dagene du trener kardio og styrke, bare kardio eller hvile. Ved å innta karbsene etter trening, sammen med proteiner og fett, vil man da vokse, i forhold til om man ligger relativt lavt på karbsene i hovudmåltidet etter trening?
      Skriv litt om dette 🙂 Hadde vært et super intresant innlegg!

    4. Endelig fikk jeg også kjøpt disse spelt-lompene som alle snakker om 😀 (kjøpte de på Rema 1000) Spiste de til kveldsmat etter trening, og det var kjempe godt! Smør, sukrin og kanel på en, hjemmelaget peanøttsmør og walden farms sjokoladedip på en og en med cottage cheese og syletøy uten tilsatt sukker. Nam nam! Kommer definitivt til å teste ut pizza også 🙂

    5. Haha, jeg er like lompe forelska sjææl x) Hva er det med lomper og treningsfolk egentlig?? Er det noe spesielt med næringsinnholdet eller er det kun fordi de er VELDIG saftige og gode?? 🙂

    6. Ingunn: jeg finner de på Meny i Trondheim.
      Lea: hvordan lager du hjemmelaget peanøttsmør? det er sikkert enkelt, men jeg bare lurer 🙂

    7. Ingunn:
      De har faktisk fått inn speltlomper på rema solsiden og rema møllenberg!! (den siste kom som et sjokk på meg, men utrolig nok sant ;P) 😀

    8. Det så veldig godt ut, lurer på om det ikke blir lompe-pizza på meg i kveld 😀 Lykke til med mila! Hvor fort løper du (km/t) for å oppnå så god tid, og når begynner du å presse deg? 🙂

    9. Kristina: kjøper peanøttmel på iherb, og blander det med litt sukrin og vann. Kjempe enkelt og godt, og mye sunnere enn vanlig peanøttsmør 🙂

    10. Ser mange spiser disse lompene ja 😛 Er det pga de er sunne eller bare godt? 😉
      Bønnene du bruker i baking av kake, hvilke bønner er det? 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg