Jeg er kanskje litt over snittet glad i meieriprodukter, og spiser minst en boks kesam eller cottage cheese om dagen. Derfor ble jeg hoppende glad da jeg så en ny kesamvariant i butikken, og den måtte selvfølgelig prøves sammen med pannekaker. Bare sånn at det er sagt er jeg desverre ikke sponset av Tine, tenk så mye penger jeg hadde spart da! Men det er uten tvil verdt hver ei krone, og denne nye smaken med jordbær og rabarbra var fantastisk god. Smaker skikkelig av sommer, og var en nydelig topping på pannekakene mine. Definitivt en ny favoritt hos meg! Dette ble frokosten her i huset, etter en lang og lat morgen i senga. Pannekakene er selvfølgelig sunne, gode og metter i flere timer. For å lage de trenger du:
150 g havregryn ♥ 2 bananer ♥ 50 g kesam vanilje
0,5 – 1 dl vann ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme
Mos bananene med stavmikser, og tilsett resten av ingrediensene. Juster vannmengden etter ønsket tykkelse på pannekakene, jeg liker mine tykke og brukte 0,5 dl. Bruk stavmikseren til å blande alle ingrediensene godt sammen, og stek på middels varme i panna.
Disse ga meg en super start på uka, håper alle dere har det samme!
Ååååååååå nam nam, det så skikkelig digg ut;) Skal virkelig teste det ut:)
Det så skikkelig godt ut, må prøves.
Takk for alle supre tips og nyheter 😄
Den må jeg prøve, elsker kesam! Har du prøvd å bytte ut havregryn med havremel? Er kjempe godt!
Ser kjempegode ut og så enkle å lage da!
Dette så skikkelig godt ut! 🙂
Dette så helt supert ut! Kjapt spørsmål: har du kesam i pannekakerøren også eller bare som topping? Ble bare litt usikker siden den sto sammen med de andre ingrediensene 🙂
Spiser du alle selv? Altså hele oppskriften? Ikke vondt eller slemt bare at jeg kunne gjort det selv haha <3
å dette må prøves 🙂 Hjemme i mammaperm jeg og:D
Sissel: nei de er veldig mektige – så det tror jeg ikke at jeg hadde klart 🙂 delte de med kjæresten !
Jeg fant kesam med blåbær i dag,alt nytt må prøves😉
Ja to bananer OG 150 g havregryn OG kesam blir nesten litt mye for to også haha 😉
Sissel: det var bare såvidt oppskriften holdt til oss begge 😉