Endelig var det lørdag igjen, og jeg brukte den til å sove lenge. Det er så godt, og i helgene kan man virkelig gjøre det med god samvittighet! Men det går jo ikke an å sove bort hele dagen, det er jo farsdag i morgen. Siden jeg er den eneste i søskenflokken som fortsatt bor i Trondheim må jeg varte opp pappa litt ekstra, og jeg lagde utrolig gode muffins til han i fjor. De ble en supersuksess, og derfor tenkte jeg å poste den på nytt igjen nå. Kanskje er det flere pappaer som får servert disse i morgen, eller kanskje de blir lørdagskos til noen av dere? Oppskriften ser i alle fall slik ut:
5 egg
4 ss sukrin gold
5 ss mandelmel
2 ss kokosmel
4 ss bakekakao
4 ss smeltet cocosa
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
Pisk egg og sukrin gold til eggedosis, før du blander inn det tørre. Smelt cocosa og rør inn til slutt. Har du ikke cocosa tilgjengelig kan du også bruke vanlig smør som erstatning. Fordel i muffinsformer og sett inn i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. La de avkjøle seg på rist før du legger på glasur. Jeg brukte enkelt og greit Philadelphia sitt sjokoladepålegg på disse muffinsene, det er jo så godt! Disse blir saftige og virkelig rike på sjokoladesmak, helt perfekt for en sjokoladeelsker som meg med andre ord. Og pappa da, selvfølgelig ♥
Innlegget inneholder reklamelenker
Dei ser sjuukt gode ut! Hadde eg hatt dei liggande her, så hadde eg lett gafla i meg 5 stk på eitt minutt, haha..
Så herlig! 🙂 Kos deg i dag 🙂
Kan man erstatte fiberhusk med noe annet?
Laget disse i går, og de var utrolig gode! Brukte litt mindre kakao og litt sjokoladeproteinpulver istedet. Brukte også philadelphia naturell og sukrinmelis som glasur, noe som var veldig godt! Elsker oppskriftene dine på sunnere bakevarer 😀
Disse så kjempegode ut! 🙂
Kan man bruke fiberfin istedet for fiberhusk? Eller blir ikke det helt det samme? 🙂
Levitra Prezzo Italia Progesterone Can I Purchase Medication Synthroid Online No Rx generic viagra Amoxicillin Caldeate Potassium Side Effects Canadian Pharmacuti Propecia Minoxidil Side Effects