Saftige sjokolademuffins

Endelig var det lørdag igjen, og jeg brukte den til å sove lenge. Det er så godt, og i helgene kan man virkelig gjøre det med god samvittighet!  Men det går jo ikke an å sove bort hele dagen, det er jo farsdag i morgen. Siden jeg er den eneste i søskenflokken som fortsatt bor i Trondheim må jeg varte opp pappa litt ekstra, og jeg lagde utrolig gode muffins til han i fjor. De ble en supersuksess, og derfor tenkte jeg å poste den på nytt igjen nå. Kanskje er det flere pappaer som får servert disse i morgen, eller kanskje de blir lørdagskos til noen av dere? Oppskriften ser i alle fall slik ut:

5 egg

4 ss sukrin gold

5 ss mandelmel

2 ss kokosmel

4 ss bakekakao

4 ss smeltet cocosa

1 ss fiberhusk

2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin gold til eggedosis, før du blander inn det tørre. Smelt cocosa og rør inn til slutt.  Har du ikke cocosa tilgjengelig kan du også bruke vanlig smør som erstatning. Fordel i muffinsformer og sett inn i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. La de avkjøle seg på rist før du legger på glasur. Jeg brukte enkelt og greit Philadelphia sitt sjokoladepålegg på disse muffinsene, det er jo så godt!  Disse blir saftige og virkelig rike på sjokoladesmak, helt perfekt for en sjokoladeelsker som meg med andre ord. Og pappa da, selvfølgelig ♥

Innlegget inneholder reklamelenker



6 kommentarer
    1. Laget disse i går, og de var utrolig gode! Brukte litt mindre kakao og litt sjokoladeproteinpulver istedet. Brukte også philadelphia naturell og sukrinmelis som glasur, noe som var veldig godt! Elsker oppskriftene dine på sunnere bakevarer 😀

    2. Disse så kjempegode ut! 🙂
      Kan man bruke fiberfin istedet for fiberhusk? Eller blir ikke det helt det samme? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg