Sukkerfri Bounty

Tenk at vi har kommet til 18 desember da dere – nå er det virkelig ikke lenge igjen til den store dagen! Jeg spiser alltid godis i julen, men en hel måned med mye sukker blir for mye av det gode.  Da er det midt i blinken å lage sukkerfrie godsaker som fint kan spises hver dag, hele desember. Sukkerfri Bounty er en klassiker, alltid like godt og alltid like enkelt. For å lage disse trenger du:

4 ss cocosa ♥ 10 ss kokosmasse ♥ 3 ss kokosmelk

6-8 dråper vaniljestevia ♥ 3 ss sukrinmelis

Smelt cocosa og sukrinmelis i en liten kjele. Rør inn vaniljestevia og kokosmelken, før du tilsetter kokosmassen til slutt. Rør alt godt sammen slik at massen blander seg jevnt. Jeg fordelte i silikonformer som jeg satte i fryseren en halvtimes tid, slik at massen fikk sette seg godt sammen. Etterpå smelter du sjokolade og dypper bountyen oppi. Jeg brukte en sukkerfri sjokolade, men det går selvfølgelig helt fint om du velger annen type sjokolade også. 


Å starte uka med sjokolade er jammen ikke feil, nå venter årets siste svømmekurs og jeg er klar for å gi det jeg har. Håper dere har hatt en nydelig start på uka, og at dere ikke stresser for mye med å gjøre klart til jul. Det blir nemlig jul uansett ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg