Lillelørdag med kyllingpizza

 

 

Sunn mat trenger aldeles ikke å være kjedelig, i dag har jeg en oppskrift på en fantastisk god kyllingpizza til dere! Jeg går rett på sak, for å lage bunnen trenger dere:

5 dl havregryn ♥ 5 dl fibra fullkornshvetemel ♥ 3 egg

1,5 dl vann ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, og fordel deigen jevnt over et bakepapirkledd stekebrett. Bruk gjerne en slittepott da den er litt klissete. Sett inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, her stekte jeg først 600 g kyllingfilet. Legg kyllingen til siden, og stek 250 g cherrytomater, 1 rød paprika, 1/2 løk samt 1 presset hvitløk i panna. La det steke seg litt sammen før du tilsetter 2 ss tomatpure, 1,5 dl vann pluss litt salt og pepper. Når bunnen er ferdigstekt tar du den ut og fordeler pizzasausen over, før du legger på kyllingen. Deretter la jeg på to avocadoer i skiver, toppet med mozarella og spekeskinke helt til slutt. Inn i ovnen igjen på samme temperatur til osten har smeltet, ca. tar 12-15 minutter.

Værsågod for tipset, og velbekomme ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg