Fantastiske farsdagsmuffins uten sukker

Disse må jeg bare dele med dere med en eneste gang, for de ble så gode! Saftige og med rik sjokoladesmak, samtidig som de er helt uten sukker. Det er nesten ikke til å tro, og det var en veldig fornøyd kjæreste som våknet til disse tidligere i dag. Om du feirer farsdag eller ikke er disse virkelig verdt å prøve ut, for smaken er fantastisk. For å lage 14 muffins trenger du:

5 egg  ♥ 4 ss sukrin gold ♥ 4 ss mandelmel ♥ 30 gram sjokoladeprotein

3 ss kakaopulver ♥ 1 ss vaniljepulver ♥100 g smør ♥ 2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin til eggedosis. Tilsett alle de tørre ingrediensene, før du smelter smør og rører inn. Fordel i former før du steker midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Ta de ut og sett de på en rist, hvor de får avkjøle seg helt. Deretter er det glasuren sin tur, i dag ble den laget med smør siden det er samboeren sin favoritt. Jeg brukte 250 g sukrinmelis, 25 g kakao, 75 g smør og 2-3 ss melk. Visp kremen sammen i omtrent fem minutter, før du fordeler på muffinsene. Jeg fikk litt glasur til overs så det er mulig å kutte ned litt på den om du ikke har lyst på rester, det var det ingen som klaget på her i huset! 

Riktig god farsdag til alle fedre, og en nydelig søndag til alle dere andre ♥

2 kommentarer
  1. Hei! Prøvde å lage disse uten sjokoladesmak, men de smakte fryktelig egg da de var ferdige… og fikk veldig konsistensen av eggene også 😓 hvordan unngår du dette?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg