Hei dere! Beklager dårlig med oppdateringer de siste dagene, men som nevnt har formen vært relativt dårlig. Nå er den heldigvis på bedringens vei, og da feiret jeg det med en skikkelig god lunsj i dag. Det er lenge siden jeg har laget gulrotrundstykker, og i dag prøvde jeg meg på en helt ny oppskrift som virkelig ble god. Til ti store rundstykker trenger du:
1 stor gulrot ♥ 3 dl store havregryn ♥ 2 dl havremel ♥ 2 dl speltmel
1 dl sesamfrø ♥ 3 egg ♥ 2 dl melk ♥ 1 ts salt ♥ 2 ts bakepulver
Blad alle de tørre ingrediensene. Rasp gulrot og tilsett sammen med egg og melk. Rør alt godt sammen, til du står igjen med en relativt klissete deig. Jeg brukte to spiseskjeer til å fordele deigen på stekebrettet, før toppet med sesamfør. Sett inn i ovnen på 200 grader i 30-35 minutter, og la de avkjøle seg på rist. Topp med favoritt-pålegget ditt og kos deg!
Takk for inspirasjonen, dette så veldig godt ut og må virkelig prøves ☺️
Masse god bedring!
Deilig! Må spørre om et dumt spørsmål, men må melka være lunken eller har det ikke noe å si?:) hihi
Henriette: det spiller ingen rolle, min var kald 🙂