Gulrot- og havrerundstykker

Hei dere! Beklager dårlig med oppdateringer de siste dagene, men som nevnt har formen vært relativt dårlig. Nå er den heldigvis på bedringens vei, og da feiret jeg det med en skikkelig god lunsj i dag. Det er lenge siden jeg har laget gulrotrundstykker, og i dag prøvde jeg meg på en helt ny oppskrift som virkelig ble god. Til ti store rundstykker trenger du:

1 stor gulrot ♥ 3 dl store havregryn ♥ 2 dl havremel ♥ 2 dl speltmel

1 dl sesamfrø ♥ 3 egg ♥ 2 dl melk ♥ 1 ts salt ♥ 2 ts bakepulver

Blad alle de tørre ingrediensene. Rasp gulrot og tilsett sammen med egg og melk. Rør alt godt sammen, til du står igjen med en relativt klissete deig. Jeg brukte to spiseskjeer til å fordele deigen på stekebrettet, før toppet med sesamfør. Sett inn i ovnen på 200 grader i 30-35 minutter, og la de avkjøle seg på rist. Topp med favoritt-pålegget ditt og kos deg!

3 kommentarer
    1. Deilig! Må spørre om et dumt spørsmål, men må melka være lunken eller har det ikke noe å si?:) hihi

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg