Hjemmelaget granola på fem minutter

Det er endelig fredag og vi skal sette kursen mot Oppdal. Det er ikke lenger enn to timer dit, men likevel må jeg selvfølgelig ha påfyll av mat først. Jeg elsker granola, og har laget utallige varianter gjennom årene. Flere av de må stekes i rundt 40-60 minutter, noe jeg absolutt ikke hadde tid til i dag. Derfor gikk jeg for den raske varianten, som faktisk blir akkurat like god! For å lage den trenger du:

En neve nøtter ♥ to never havregryn ♥  to ss sukrin gold ♥ 2 ts kanel

Smelt sukrinet på middels varme i stekepanna under omrøring. Når det har smeltet tilsetter du hakkede nøtter og havregryn, og rør det godt sammen. Hell ut av panna og på et fat så granolaen får avkjølt seg litt før du spiser den, da blir det nemlig herlige spø og crunchy klumper som smaker helt fantastisk. Passer til det meste, i dag ble granolaen topping på cottage cheese sammen med bær. Perfekt før vi setter oss i bilen opp til fjellet!

Med det tipset vil jeg ønske dere alle en helt strålende fredag ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg