Søndagsfrokost med sunne vafler

Innlegget inneholder reklame

God morgen alle spreke mennesker! Selv om det er helg er vi tidlig oppe, og frokosten er spist. Jeg elsker frokostene i helgene, med god tid til å lage mye godt til hele gjengen. I dag ble det vafler av det sunne salget, det er virkelig søndagskosen sin det. Denne oppskriften er like enkel som den er god, for åtte plater trenger du:

4 egg ♥ 3 ss Sukrin Gold ♥ 1 dl melk ♥ 1 dl havremel ♥ 0,5 dl speltmel 

1 ss Fibersirup (kan sløyfes) ♥ 1 ts kanel ♥ 1  ts kardemomme ♥ 1 ts bakepulver

Pisk egg, søtning og krydder godt sammen. Tilsett melk, og rør inn melet til slutt. Stek med enten smør eller kokosolje i vaffeljernet, uten det vil vaflene sette seg fast. Topp med akkurat det du har lyst, her ble det noen med brunost og andre med vaniljekesam, jordbær og Fibersirup Gold. Sistnevnte bruker jeg på utrolig mye, på grøt, yoghurt, pannekaker og selvfølgelig vafler!

Nå skal vi snart komme oss ut i bymarka på tur, og heldigvis ble det igjen noen plater som vi pakker som niste. Så vil jeg helt til slutt minne dere på at det er tilbud på absolutt alt av bakeingredienser hos X-life nå, så nå er det virkelig tidspunktet for å hamstre litt.  Ha en nydelig søndag alle sammen! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg