10 seige & pannekaketårn

God kveld alle! I dag sto det løping på treningsplanen min, og jeg bestemte meg for å løpe hjem etter middag hos mamma og pappa. Problemet var bare at mamma sin middag var alt for god, og jeg ble alt for mett. Jeg måtte starte løpinga knappe to timer etter mar for å være hjemme til Bjørni skulle på fotballtrening, og jeg var fortsatt stappmett. Beina kjentes lette og friske, men det gikk likevel rolig for å holde alt under kontroll. Jeg brukte 56 minutter på mila, og tatt full mage i betraktning synes jeg ikke det var så verst! Under løpeturen var det siste jeg hadde lyst på mer mat, men etter en dusj og legging av Ulrik var jeg plutselig klar for litt påfyll igjen. Pannekaketårn er alltid en favoritt, både til kvelds, lunsj eller frokost. Det som er så fint er at de holder seg fint i kjøleskapet, så nå har hele huset frokosten klar til i morgen også.  Denne varianten er uten kunstig sukker eller proteinpulver, slik at den fint kan spises av både store og små. For å lage pannekakene trenger du:

3 bananer ♥ 3 egg ♥  5 dl havregryn ♥  2 dl havremel

2 ss kanel ♥  1 ts honning ♥  2-3 dl vann

Mos bananene, og bland alle de tørre ingrediensene godt sammen. Tilsett vannet til slutt, og juster etter hvor tynne / tykke pannekaker du ønsker. Stek på middels varme i panna, og bruk gjerne litt smør til stekingen. Da blir de ekstra gode, og i tillegg er de fulle av god næring. Topp gjerne med cottage cheese, banan og syltetøy, så kan jeg garantere deg en et smil om munnen ♥

1 kommentar
    1. Tusen takk for en kjempe god oppskrift 😊 jeg tok de i vaffeljern og det ble kjempe suksess. Ønsker deg og din fine familie en nydelig helg<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg