Hei dere ♥ Jeg tenkte bare jeg skulle titte kjapt innom her for å gi dere et supert lite middagstips, nemlig bulgursalat. Det ble lunsjen min i dag, men jeg laget dobbel porsjon og den til overs tar jeg med på kveldsvakta mi. Bulgur kan brukes i en hel drøss med retter, og er ferdig på bare 10 minutter. Det gjør det til et supert alternativ når tiden er knapp, for dette er virkelig middag i en fei. Hver gang jeg koker bulgur putter jeg også en buljongterning oppi kasserollen, for å tilsette ekstra smak. Kok egg samtidig som bulguren koker, og skjær opp de grønnsakene du ønsker. Jeg har fått dilla på reddik og soltørkede tomater i salaten de siste ukene – så godt! Derfor ble de med i dag også, og jeg gleder meg alt til å spise porsjon to litt senere i kveld.
Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb, med treningsbagen pakket så jeg kan trene rett etterpå. Mandagen sin det, håper dere har en super start på uka!
Supert at du har startet med å spise mindre kjøtt 🙂 Er også mange retter som er gode og som ikke krever egg i 🙂
Anonym: Ja det er mye godt man kan lage 😀