Spørsmålsrunde

Spørsmålsrunder er alltid like gøy, og derfor tenkte jeg at det var på tide å ta en liten runde igjen! Målet mitt med bloggen er jo å inspirere til trening og sunn matglede, og det prøver jeg på hver dag. Men det er likevel ikke alltid like lett å vite hva dere der hjemme har lyst til å lese om, eller hva dere lurer på. Så nå spiller jeg ballen litt over til dere, slik at dere kan få akkurat det dere har lyst på. Så nå er det altså bare å fyre løs i kommentarfeltet ♥

 

37 kommentarer
  1. Hei! Jeg er bare litt nyskjerrig på dine tanker om kropp og trivsel, og hvorvidt de tankene har forandret seg. Jeg vet jo at du har stilt i fitness, og nå har du også gått gravid. Dette er jo store forandringer på kroppen, og sikkert psyken. kan du kanskej skrive litt om vanskelighetene rundt det, eller om det har preget deg på noen måte? Og hvordan det er i dag? Du er nydelig og inspirerende, klikker inn hver eneste dag 🙂

  2. Hei!
   Kan du skrive litt om hvordan du har opplevd å skulle komme i form (treningsmessig ikke utseendemessig) igjen etter fødsel. Jeg har en på 7 månder og føler meg enda svak til tross for jevnlig styrketrening. Når begynte du å føle deg som “deg selv” igjen?
   Jeg vil gjerne også høre mer om dine planer fremover 🙂
   Hilsen fast leser

  3. Hei
   Du har tidligere stilt i bodyfitness. Er månedene med diett og trening verdt de få minuttene på scenen? Kan du og si litt om hva som hjalp deg å holde fokus og driv gjennom de verste periodene forut for at du skulle stille i konkurranse(regner med at det ikke bare var fryd og gammen å gå på diett)?

  4. Hva er dit inntrykk av fitnesskonkurranser og bransjen rundt dette nå som du har fått det litt på avstand?
   Hva er din favorittfrokost?
   Hvordan er arbeidstiden din på treningssenteret?
   Hvordan får du presset trening inn i kalenderen?

  5. Fører du noen form for treningsdagbok eller logging av treningen din så du kan se tilbake på dette om et eller flere års tid?
   Har du noen tanker om du ønsker å utvide familien?
   Ønsker du å melde på Ulrik på fritidsaktiviter/ sporter når han blir eldre, eller mener du at dette er noe han på ønske og spørre om selv?
   Veldig fan av bloggen din, du gjør en god jobb.

  6. Hvordan ser en typisk hverdag ut for deg? Sliter med trening og tidsklemma og vil gjerne høre hvordan andre løser det 🙂

  7. 1) Hva er det aller beste du vet til middag?
   2) Hvordan har hverdagen som mamma endret deg?
   3) Hva liker du og venninnene dine å gjøre når dere treffes?
   4) Har du noen tanker om å stille i fitness igjen? Hva syns du om fitnessmiljøet i Trondheim?

  8. Kunne du ha fått barn igjen i nær framtid?
   Hvor lang tid bruker du om dagen på å lage mat? Du har alltid så gode og gjennomførte måltid, jeg føler jeg aldri har tid til det!
   Har du noen tips til hvordan man kommer seg opp av sofaen og på trening om kvelden?
   Du hadde som nyttårsforsett å legge deg tidligere. Hvordan har dette gått? Har du noen tips til hvordan man får det til?

  9. Jeg er sikkert ikke den eneste som lurer på dette: hvorfor er kroppen din så stor når du har så mye fokus på trening og rett kosthold?

  10. Hei!
   Liker bloggen din:)
   Hvor mye ofres på hjemmebane når du skriver blogg og trener så mye?
   Er bjørni så fantastisk som han ser og høres ut som?
   Føler du han får så mye anerkjennesle som han fortjener?
   Du er utrolig heldig som har han vil jeg bare si!
   Klem fra ivrig leser😘

  11. Hei.
   Først vil jeg bare si at du ser supersprek og fresh ut! 🙂
   Hvor mange kg har du gått ned etter fødsel?

  12. Til 23.30 kommentaren:
   Sikkert mange som lurer på dette også:hvordan i alle dager du klarer å sitte der å skrive, når du tydligvis ikke har en velfungerende hjerne…

  13. Hei Nora! Jeg har lyst til å ha en jobb der jeg kan veilede folk innen kosthold (kostholdsveileder eller liknende).
   Har vel og merke hørt at det er vanskelig å bli, og at jeg må studere lenge + ha høye karakterer (noe jeg ikke har). Dette er for meg veldig demotiverende. Jeg vil jo bare inspirere folk! Har du noe tips til hva jeg kan gjøre?

  14. hei! Jeg lurer veldig på hvordan macrofordelingen bør være når du vil ned i vekt men mest redusere fett? bør du redusere fettintaket mere eller karbohydrater?

  15. Jeg lurer på om du noen gang har følt at treningen har stagnert? Og hva gjorde du evt da for å komme videre?

  16. Hei,
   Leser bloggen din ofte, og den fin for å bli motivert og positivt innstilt! Har lenge lurt på noe ang. treningen din: det virker som om du trener styrke veldig ofte. Selv føler jeg ofte at jeg trenger en dags pause, særlig etter (relativt) tunge styrkeøkter (dvs. 2-3 x 6,8,10 reps). Eller i hvert fall en splitt som gir en dags pause på hver muskelgruppe? Hva gjør du med det? Trener du styrke på alle muskelgrupper hver dag? Og er det i såfall pga mange repetisjoner og relativt lav belastning, eller..? Er det noe jeg ikke får med meg..?
   Anette

  17. hvordan ser hjemmet deres ut, rom for rom. Ettersom dere pusset opp for enn stund tilbake, vis jeg husker riktig 🙈 Også skrive litt om historien hvordan du møte kjæresten din, hvor du kommer fra, familie og slikt. Vis du vill dele det selvfølgelig ☺️

  18. Hei💘
   Hvilket syn har du på fitness nå i forhold til noen år tilbake? Kunne du tenkt deg å stille igjen?

  19. 30.04.2017 kl.08:25
   Velfungerende hjerne? Jeg kunne ikke tatt masteren min uten det, men ok. Det får du mene..

  20. hvordan møttes du og bjørni, og hvor lenge har dere vært sammen?
   føler du at du er tilbake nå til den kroppen du hadde før graviditeten?
   hva er viktigst å tenke på for å gå ned i vekt. vet at man må ligge i kaloriunderskudd og spise ren mat, men mer om man bør fokusere på å redusere karb/fett osv.
   og du 23.30 over, hjernen din er kanskje i drift, men dumt du ikke i løpet av masteren din lærte å formulere deg på en bedre måte, så du ikke fremstår som frekk og dum 🙂

  21. Hadde vært gøy om du tittet tilbake i arkivet og fant frem innlegg der du har ytret meninger om fitness, hverdagskost og kropp, for så å kommentere dette fra dagens perspektiv for deg. Hadde vært gøy å se om du har utviklet tankegangen på disse årene med nye erfaringer.

  22. Jeg lurer på hva du synes om kettlebells? Hva synes du om kettlebells som treningsform og konkurranse form?
   Har du selv noe interesse for kettlebells?

  23. – Har du erfaring med treningsformene tabatha, crossfit og geriljakardio?
   – Favoritt-proteinpulver og beste proteinbar og/eller proteinshake?
   – Hva er din favorittrett?
   – Hvordan trente du da du var barn og ungdom?
   – Hvilke styrkeøvelser er utfordrende for din del?
   – Hvor handler du mest? Hvilken leverandør er du mest fornøyd med av Proteinfabrikken, Gymgrossisten eller X-life?
   – Hvem har du som forbilde eller inspirasjonskilde?
   – Hva slags grønnsaker, bær og frukt synes du mest om?
   – Prioriterer du intervalltrening?
   – Hvordan står det til med kondisjonen din?

  24. Mulig du har en mastergrad, og mulig du har en hjerne, men den kommer deg tydeligvis ikke godt med! Hva slags menneske stiller ett sånt spm? Nora har tidligere slitt med spiseforstyrrelser, hun har en hormonforstyrrelse, har akkurat fått barn, er sprek og sterk, spiser sunt – og ser sunn og frisk ut! Vet du hva som kreves for å bli frisk fra en spiseforstyrrelse i det hele tatt? At noen kan være så direkte onde er for meg fullstendig umulig å forstå. Jeg håper du med tiden lærer deg å være litt snillere og mer reflektert – det krever enormt mye mot å være Nora, så skjerp deg!

  25. DS: Helt supert med støttende kommentarer, det setter jeg veldig pris på 🙂 Men noen spiseforstyrrelse har jeg aldri hatt så det stemmer ikke helt, selv om det ikke gir noen mer grunn til å komme med rare kommentarer. Og når det kommer til nettopp den kommentaren du sikter til her, så synes jeg nesten litt synd på personen som skrev den. Fordi hvis jeg er stor, da sier det noe om et forskrudd syn på kropp som umulig kan være sunt.

  26. Hei! Hva er din favoritt-sportsBH for større bryster? (Hva brukte du under graviditeten f.eks hvis de ble større da?)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg