Proteinrike eggemuffins


 

Det har blitt torsdag allerede, og jeg tenkte å dele enda en hverdagsfavoritt med dere. Eggemuffins er utrolig lettvint å lage, samtidig som de smaker godt og er fulle av protein. De er supre både i matboksen, til frokost og til kvelds både for store og små. Oppskriften er så enkel at alle får det til, og den ser slik ut:

10 egg ♥ 3 ss cottage cheese ♥ 100 g skinke

gulrot ♥ paprika ♥ brokkoli ♥ hvitløk ♥ salt

Pisk eggene godt sammen, og kutt grønnsaker / skinke i passende biter. Rør alt godt sammen, og fordel røra i silikonformer. Jeg anbefaler å spraye eller smøre formene først slik at muffinsene ikke setter seg fast, det har skjedd et par ganger her og det er så kjedelig! For disse her er så gode at det er dødskjipt når store deler av muffinsene henger igjen i forma. Så lær gjerne av mine feil, og spray/smør godt. Sett de inn i ovnen på 175 grader i 25-30 minutter, og la de avkjøle seg før du tar de ut av formene. Så er det bare å nyte disse små miniomelettene som er fulle av næring og smak. 




Dagens tips fra meg til alle dere, ha en nydelig torsdag ♥

6 kommentarer

Siste innlegg