Carrotcake cupcakes


Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg har laget gode gulrotkakemuffins før, men disse tok virkelig kaka! For de var helt sinnsykt gode om jeg så skal si det selv, og det var utrolig vanskelig å ikke spise alle sammen denne onsdagen. Jeg tok med noen av de som ble igjen på jobb, og ingen av de kunne tro at disse var sukkerfrie! Så here goes, her er oppskriften på herligheten:

4 egg ♥ 2 ss Sukrin gold ♥ 2 ss Sukrinmelis ♥ 4 ss kokosmel ♥ 1 stor gulrot ♥ 1 ts vaniljepulver

100 g smør ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts kardemomme ♥ 1 ts bakepulver ♥ 0,5 dl vann 

Pisk egg og søtning godt sammen slik at det blir luftig. Tilsett resten av de tørre ingrediensene, før du rører inn smeltet smør, revet gulrot og vann. Jeg fikk 12 små muffins av denne oppskriften, som stekes midt i ovnen på 180 grader i 25 minutter. La de avkjøle seg på rist, og mens de avkjøler seg kan du lage glasuren. Glasuren denne gangen ble helt VILL, så god at jeg fikk lyst til å spise opp alt med skje. Som vanlig har jeg brukt Sukrinmelis og Philadelphia i glasuren, men denne gangen ble det tilsatt smør også. Det gjorde virkelig en enorm forskjell, for herrejemeni dette ble godt. Jeg har brukt 100 g romtemperert smør, 200 g Philadelphia og 6 ss Sukrinmelis som jeg pisket sammen. Vil du ha en litt sunnere variant kan du droppe smøret, men hvis jeg ikke var tydelig nok så anbefales det virkelig å ha smør i! Helt magisk ble smaken – og disse kommer garantert til å bli bakt mange ganger fremover. Jeg håper dette trigget bakelysten hos dere også, for hos X-life er det nemlig bakeuke og tilbud på alle ingrediensene jeg bruker i bakingen min! Hele utvalget finner dere ved å klikke her.




Lillelørdag og muffins – da er livet virkelig bra! 

11 kommentarer

Siste innlegg