Pushup party

Dette innlegget skulle jeg egentlig lage i går kveld, men etter treninga så sovna jeg på sofaen. Sånn er livet som småbarnsmamma, søvn kommer først! Uansett, pushups er en utrolig morsom øvelse som det kan gjøres uendelige varianter av. Jeg synes personlig øvelsen er undervurdert, for du kan trene så mange deler av kroppen ved å ta pushups. Som med mye annet er det bare kreativiteten som setter begrensningene her også. Jeg tenkte å vise dere noen morsomme varianter i dag, kanskje blir de favoritter hos dere også! Pushups med beina på ball er kanskje ikke noe nytt, men hvis du løfter det ene beinet får du en ekstra utfordring til kjernen samtidig som du får brukt rumpa litt. Bytt bein for hver repetisjon du tar.

Ny favoritttights fra Röhnisch finner dere her(adlink)


Pushups med hopp mellom skiver er det lenge siden jeg har prøvd, og her hopper jeg en del lavere en før så jeg har litt å gå på. Start med brede pushups på vektskiver, før du “hopper” direkte ned i en smal pushup mellom skivene og deretter ut til bred pushup igjen. Det som er fint med denne øvelsen er at hvis den føles lett kan du bygge opp vektskivene for ekstra utfordring.

Pushups på stående vektskiver var faktisk tyngre enn jeg trodde, men det gikk helt fint. Her må magen virkelig være med under hele øvelsen, og krever mye stabilitet.


Kom gjerne med deres pushup favoritter også, det er så gøy å prøve nye ting!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg