Speltlompelasagne & salat

Speltlompelasagne blir ofte servert her i huset, det er en middag som er så god og lettvint. Den kan like gjerne serveres en lørdagskveld som på en hverdag, denne lasagnen er så god! Jeg har postet oppskriften mange ganger før, men her kommer den en gang til. Start med å lage kjøttsaus av 400 g karbonadedeig, ett lite glass tomatpure, en løk, en presset hvitløk , salt og litt vann.. Stek karbonadedeigen før du tilsetter løken, og tilslutt vannet og tomatpureen. La det putre i noen minutter, smak gjerne til med mer krydder. Når den er ferdig legger du kjøttsausen, speltlomper og cottage cheese lagvis i en ildfastform. Jeg bruker en stor boks mager cottage cheese og seks speltlomper på en lasagne. Etter det siste laget med kjøttsaus legger du på ost, og steker i ovnen på 210 grader til osten har smeltet. Det tar omtrent 15-20 minutter, og da har du god tid til å lage salat. I dag ble salaten ekstra god, med rødkål, mango, fetaost og mini grissini i. Sammen med lasagnen ble det midt i blinken etter en aktiv søndag.





Jeg blir virkelig aldri lei av denne retten! Hvilke retter er gjengangere hos dere? ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg