Året 2016

Det er helt rart å tenke på at dette er den siste dagen i 2016, dette året har virkelig bare flydd forbi. Når jeg tenker tilbake på 2016 får jeg kun opp to ting i hodet mitt, jobb og Ulrik. Det er stort sett det det har gått i, men når jeg begynte å bla gjennom bloggarkivet fant jeg plutselig ut at det har skjedd litt andre ting også. Januar og mesteparten av februar gikk med på å være gravid, jeg var så lei av svangerskapet at jeg trente mest mulig for å holde meg opptatt. Det var tungt å trene med en så tung kropp, men likevel klarte jeg å trene frem til dagen før termin.

28.februar kom han endelig, og det ble bedre enn jeg noen gang kunne ha sett for meg. Jeg har aldri vært så lykkelig som akkurat i det øyeblikket dere ser under, når jeg fikk han på brystet var det verdt alt i verden ♥

Jeg var i fin form etter fødselen, og tre uker etterpå dro vi på påskeferie til Frøya. I tillegg til trilleturer med vogna begynte jeg gradvis å trene igjen med egen kroppsvekt og strikk.

I slutten av april var endelig huset vårt ferdig, og vi flyttet til Byåsen. Favorittrommet mitt i huset er uten tvil treningsrommet i kjelleren, og en drøm ble til virkelighet med dette huset. Jeg har hatt mange gode økter der nede, og gleder meg til enda flere neste år.

I mai ble Ulrik døpt, og mor var stolt som aldri før. Jeg tok årets første sykkeltur under Tour de Frøya, og selv om tiden ble dårlig var jeg fornøyd med gjennomføringen. Jeg har faktisk ikke syklet siden den gang, så det spørs om tiden blir mye bedre til neste års ritt!

I juni dro vi igjen til Frøya på sommerferie, og vi hadde heldigvis været med oss så det ble mange herlige dager utendørs. Aktive ferier er det beste jeg vet og det er uten tvil noe vi kommer til å fortsette med.

I juli begynte jeg delvis på i ny jobb som senterleder for nye HIT Ranheim, drømmejobben!  Når jeg ser tilbake på det er det tydelig at jeg begynte på jobb alt for tidlig, og det førte til mye stress og uroligheter for hele familien. Men jeg tar det som lærdom, neste gang jeg skal ha barn skal jeg ta lengre permisjon med lille. Selv om det var slitsomt var det også fantastisk gøy å være med på oppstart av et helt nytt treningssenter, og jeg er utrolig glad for at jeg har den jobben jeg har.

I september var jeg med på en workshop med Lasse Tufte, og ble inspirert til å drive med nye treningsformer. Jeg bestemte meg for å klare håndstående – noe jeg enda ikke får til! Men jeg skal fortsette å prøve, så håper jeg å knekke koden snart!

Oktober var hektisk, men selv i travle tider har jeg prioritert å få til en god del trening. Likevel har 2016 uten tvil vært det året jeg har trent minst, det skal ikke gjenta seg i det kommende året! Jeg har jo fått tidenes treningskamerat, han hjelper kanskje ikke så mye til men han er god på å spre glede og etterligne mammaen sin!

I november tok Bjørni full pappapermisjon, og hverdagen ble litt mindre hektisk. Selv om jeg vet at de to har det helt supert sammen hjemme synes jeg det var vanskelig å gi fra meg “alt” ansvaret. Derfor synes jeg også det var ekstremt deilig med juleferie i år, full av kvalitetstid med favorittguttene mine ♥


Stress med å få hverdagen til å gå opp i forhold til jobb, møter og barnevakt har gått litt utover bloggen, og det synes jeg helt ærlig er kjipt. Likevel har dere hengt med hele veien som dere alltid gjør, og det setter jeg sånn pris på! Nå som den verste perioden er over vet jeg at det kommer til å bli bedre, og lover å være en bedre blogger neste år. For det gir meg så mye glede, å kunne dele det jeg brenner aller mest for. Sunn mat, trening og helse er så viktig, og jeg er så takknemmelig for å ha muligheten til å jobbe med akkurat dette. Etter dette året har jeg blitt enda mer fascinert i og glad i kroppen min, etter å se hva den faktisk er i stand til. Nettopp derfor skal jeg fortsette å ta så godt vare på den som jeg kan, og jeg gleder meg til å dele alle tips og smarte løsninger med dere ♥ Jeg går ut av året med et stort smil, og gleder meg til å se hva 2017 vil bringe. Godt nyttår alle sammen!

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg