Familiejul

Innlegget inneholder sponsede lenker

Hei dere ♥ Beklager at det er litt stille på bloggen nå i jula, men jeg har tatt litt “fri” fra sosiale medier de siste dagene. I alle fall mye mer fri enn hva jeg pleier å gjøre, og det har vært skikkelig godt. Sosiale medier er en stor del av hverdagen min som jeg trives godt med, men jeg tror alle har godt av å koble av en gang i blant. Kjæresten min hater faktisk bloggingen min, og skulle ønske jeg la ned bloggen fordi den tar så mye tid. Men akkurat der kommer jeg ikke til å høre etter, for det gir meg så mye glede å kunne dele trenings- og matglede her på bloggen. Akkurat nå i jula hører jeg derimot litt etter, så kommer jeg sterkere tilbake etterhvert. Nå sitter jeg stappmett i sofaen, i går var hele storfamilien her på juletapas og det ble igjen en hel haug med rester til i dag. Det er så utrolig godt med litt lettere mat etter all julematen synes jeg. Laks, eggerøre,pastasalat, grovt brød og aioli gikk ned på høykant, herlig muskelmat!

Lange, late morgener med Ulrik har vært noe av det beste med julen. I dag er han 10 måneder, og har alt tatt sine første små skritt. Han er fortsatt veldig ustabil og klarer ikke flere enn to-tre før han faller, men han er på god vei! Han har også lært seg å si mamma (lenge før han sa pappa) og hjertet mitt smelter litt hver gang han roper på meg. Vi har ikke fått barnehageplass, og det ser derfor ut til at jeg skal være hjemme et par dager fra februar av. Da får jeg enda flere lange morgener med han, og det er virkelig noe av det beste jeg vet. Nettopp derfor var en av julen aller beste gaver pysjbukse og tøfler, jeg har omtrent bodd i disse hele julen. Nå har romsjulssalget forresten også startet hos X-life, og dere kan sikre dere mange kupp ved å trykke her.


Denne lille godgutten altså, nå skal jeg kose han ihjel før det er leggetid. Så venter Vikings-maraton, herremin så hekta jeg har blitt på den serien! Ha en fin kveld alle ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg