Treningsabstinenser

Jeg som nesten aldri er syk har virkelig fått det denne gangen. Tett i nesa, tett i hodet, null energi og vondt hvis jeg prøver å spise noe annet enn yoghurt. Derfor har det blitt en helg helt uten bevegelse og trening. Mat har jeg heller ikke å vise dere, fordi jeg har null smakssans akkurat nå og da er det ikke vits i å bruke tid på oppskrifter. Kjæresten kom hjem med smågodt på fredagskvelden for å muntre meg opp, men jeg kjente ikke et hint av sjokoladesmaken engang når jeg tok en bit. Nå er ikke det så ille, det som plager meg mest er at jeg har så utrolig lyst til å trene. Jeg har så lyst til å få tilbake duracellkaninen i meg, energien og treningslysten – i stedet for å bare ligge som et slakt på sofaen. Forhåpentligvis har alle dere litt mer energi enn meg, og jeg tenkte å komme med et par små tips på hvordan energien kan brukes. Om du er hjemme i stua, ute på en tur eller på jobb kan du nemlig fint legge inn noen styrkeøvelser i løpet av dagen. Alle har faktisk tid til 30 minutter om dagen, det handler bare om prioriteringer. Har du ikke fått inn noe som helst trening i dag kan du gjøre det hjemme i stua di nå i kveld! Alt du trenger er en benk, stol eller sofa og din egen kropp. Start med bulgarske utfall, 15-20 repetisjoner per bein.

Genser og pannebånd fra Kari Traa / tights fra 2XU (lenkene i innlegget er sponset)

Fortsett med stepups, også her 15 – 20 repetisjoner per bein. Når belastiningen er lav er det fint å kjøre opp repetisjonstallet litt slik at du får treningseffekt av å gjennomføre øvelsene. Når du gjør stepups skal du ha i bakhodet at kraften skal få gjennom det beinet som står på benken, ikke bruk det bakre beinet til å skyve deg opp.

La beina få en liten pause og fortsett med pushups, her kan du justere vanskelighetsgraden selv.  Den enkleste varianten er med hendene hevet, medium er å gjøre pushups flatt og tyngst er med føttene hevet som på bildet under. Her kjørte jeg også samme repetisjonsantall, men kjenn selv hva kroppen din klarer.

Disse bildene er fra forrige helg, og den siste øvelsen jeg gjennomførte var burpees. Bildene ble faktisk så dårlige at de ikke fortjener en plass på bloggen, men jeg tror de fleste av dere vet hvordan en burpee ser ut. Gjør 20, og ta en liten pause før du gjennomfører hele ruden på nytt igjen. Disse øvelsene utførte jeg uten pause, og totalt ble det fire runder. Kjapp og effektiv treningsøkt som kan gjennomføres hvor som helst. Nå skal jeg finne senga og drømme om fine høstdager med en frisk kropp som kan trene ute igjen. Natta alle sprekinger der ute ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg