Bli med meg på bootcamp!

På søndag arrangerer HIT The Gym en gratis bootcamp for alle treningsglade i Trondheim, og jeg håper mange av dere som leser bloggen min har lyst til å bli med! Det blir to timer med varierte øvelser, og noe for enhver smak. Du må ikke være medlem av HIT for å delta, så her er det bare å bli med! Det er meldt stålende sol, så jeg vet faktisk ikke av en bedre måte å tilbringe en søndag på.  Det blir fantastiske instruktører, bra utstyr og garantert god treningseffekt midt på Ranheim Stadion denne søndagen. Jeg gleder meg som en liten unge til å lede treningsglade mennesker gjennom en knallbra økt!

Varm genser fra Kari Traa / tights fra Röhnisch (sponsede lenker)

Vi gikk gjennom postene i dag, og det var veldig god stemning på gressmatta. Det kommer til å bli tatt ut mye utstyr fra senteret, men en del øvelser vil også gjennomføres med bare kroppsvekt. Bootcampen varer fra 11-13, men vi ønsker gjerne at dere møter opp kl 1030 slik at vi får delt dere inn i lag. Selve arrangementet er gratis, men vi vil selge lodd med flotte premier hvor inntektene vil gå uavkortet til sykehusklovnene på St. Olavs. De gledessprederne fortjener all den støtten de kan få. Jeg skal selvfølgelig ikke holde bootcampen alene, men jeg har noen gledesspredere med meg jeg også:

Åh, det kribler i magen bare jeg tenker på det! Jeg elsker sånne arrangement, og ikke minst trening utendørs. Nå begynner utesesongen å gå mot slutten for min del, så dette blir en helt super avslutning. Hvis dere vil være med er det bare å sende meg en epost på [email protected] så er dere med! Håper å se mange av dere på søndag!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg