Jordbær & sjokolade

Jordbær og sjokolade er en kombinasjon som sjeldent slår feil! Det er godt i nesten hva som helt, og uten tvil godt i muffins. Jeg kjører rett på sak denne fredagskvelden, og gir dere oppskriften på sunn og god helgekos:

5 egg ♥ 2 ss sukrin ♥ 2 ss sukrin gold ♥ 5 ss mandelmel

30 g vaniljeprotein ♥ 100 g jordbær ♥ 50 g smør ♥ 1 ss fiberfin ♥ 2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin godt sammen. Tilsett alle de tørre ingrediensene, før du smelter smøret og rører inn. Tilsett jordbær helt til slutt, og rør forsiktig inn. Fordel i former, denne oppskriften gir omtrent 12 muffins. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter, før du tar de ut og lar de avkjøle seg på rist. Glasur lagde jeg av stivpiskede eggehviter, sukrinmelis og kakaopulver. Vanligvis lager jeg glasur med Philadelphia light i stedet for eggehviter, men jeg prøvde noe nytt denne gangen. Det smakte godt, men med Philadelphia er det enda bedre etter min smak! Jeg måler aldri når jeg lager glasur, jeg prøver meg frem til jeg får riktig smak/konsistens. Det gir jo god grunn til å smake litt ekstra på glasuren også, og det sier jeg ikke nei takk til!

Innlegget inneholder sponsede lenker


Sunnere fredagskos som er midt i blinken denne sure høstkvelden. Ønsker dere alle en nydelig fredagskveld, og ikke minst riktig god helg ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg