Sunnere kjeks med hvit sjokolade & tranebær

Det er en helt vanlig tirsdag, men jeg klinket til med disse godbitene! Fantastisk gode sjokoladekjeks med biter av hvit sjokolade og tranebær, det blir ikke stort bedre enn det. Jeg kjører rett på med oppskriften som ser slik ut:

90 g smør ♥ 3 toppede ss sukrin gold 2 ss fibersirup clear * 2 egg 2 ss kakaopulver

200 g havregryn 3 ss fiberfin 90 g sukkerfri hvit sjokolade en neve tranebær

* Kan erstattes av annen type sirup / mel

Smelt smør, sukrin gold og og fibersirup i en liten kaserolle. La det smelte, og rør godt sammen. Bland alle de andre ingrediensene i en bolle, og hell smørblandingen over. Hvit sjokolade og tranebær hakker du opp i passende biter og rører godt inn. Bruk to spiseskjeer til å forme til kjeks, og fordel på et bakepapirkledd strekebrett. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter. La de avkjøle seg på rist før du nyter store munnfuller, de smaker ekstra godt med en varm kopp kaffe til. Jeg fikk 12 store kjeks av denne oppskriften, og de ble virkelig gode!



Virkelig verdt å teste ut, jeg lover!
 

5 kommentarer
    1. Elsker sukkerfri hvit sjokolade, men får så vondt i magen av det! Akkurat nå spiser jeg questbar varmet i mikroen, lettvint og himmelsk godt det og 🙂

    2. Kan en erstatte fiberfin med fiberhusk? Evt mandel/kokos mel?
      Såg kjempe gode ut! Gleder meg til og teste 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg