Hva lurer dere på?

Jeg synes det er morsomt å ha spørsmålsrunder en gang i blant, og det tror jeg dere synes det er også. Jeg vet jo at det ofte er ting dere lurer på som jeg ikke tar opp i innleggene mine. Så her kommer det en gylden mulighet til å få svar på ting dere lurer på, og jeg skal svare så godt jeg kan. Noen spørsmål er kanskje så omfattende at jeg må lage helt egne innlegg om det, mens andre kommer samlet. Jeg gleder meg til å lese alle spørsmålene deres ♥

 

50 kommentarer
  1. Hva slags utdanning har du? Vurderer du i fremtiden å gå tilbake på skolebenken, og isåfall hva vil du studere?
   Når Ulrik blir gammel nok, kommer du til å melde han på organisert idrett, som for eksempel fotball?
   Føler du at du har fått tilbake din “gamle” kropp etter graviditeten? PS: du ser smashing ut!
   Hva er persen din på antall hangups/chins?
   Tror du at du kommer til å stille i en fitnesskonkurranse igjen i fremtiden?
   Er det noe du savner fra før du ble mor som du sjelden eller aldri har tid eller mulighet til lenger?

  2. Hvor mange treningsøkter har du i uka, og hvordan fordeler du de med tanke på styrke/kondisjon?
   Hva tenker du om prestasjonsjaget og utseende fokuset blant unge?
   Er du fortsatt “fitness forstyrra”?
   Hvordan ser en typisk hverdag ut for deg nå?
   Jobber du 50% på det nye treningssenteret som har åpnet?
   Skal du etter hvert kjøre instruktørtimer på senteret, isåfall hvilke timer?

  3. Er du fornøyd meg eget utseende?
   Hva motiverer deg til å faktisk komme seg på trening? Jeg sliter såå mye med det!

  4. Hei! Jeg lurte på om du kan lage ett lite innlegg om hvordan man kan “trygt” trene styrke som gravid? (Mulig du har gjort det, men finner ikke:)) er så mange som sier man ikke skal trene styrke, men jeg vil gjerne det , men er usikker på hvilke øvelser man bør unngå

  5. Hvordan ser en typisk dag ut for deg når det kommer til mat?
   Hvis du kunne spist en matvare/matrett resten av livet der kaloriene ikke “teltes”, hva hadde det vært?
   Hvordan var det å trene som gravid? Noe du måtte ta hensyn til evt unngå?

  6. Har du noen tips til hvordan man skal klare å nå målene sine når det gjelder trening og å få en muskuløs kropp? Og hvor lang tid er mest vanlig før man ser resultater (forstår at det alltid vil være individuelle forskjeller). Hvor mange ganger i uka bør man minst trene? Hvor ekstremt sunn må/burde man være i matveien? Hvor mye cardio bør man trene i forhold til styrke, osv?

  7. Hei! Har ikke vært innom bloggen din på en stund, og wow så mye slankere og fastere kropp du har fått! Lykke til videre Nora!

  8. Hei! Jeg lurer på styrketrening for gravide. Er så lite informasjon om det på helsestasjonen, i svangerskapsbøkene osv. Finner bare informasjon om styrkeøvelser for de som ikke er vant til å trene, skulle gjerne visst om man fortsatt kan kjøre hardt på baseøvelser osv som gravid. 🙂
   Formen er på topp, og kan feks ta 45kg i knebøy, men er det noe jeg burde unngå?

  9. Hei:-) Først å fremst må jeg si at du har en flott blogg, og du virker som en flott og motiverende person. Jeg har mange spørsmål, her er noen av dem:
   -Hva er din favoritthobby, bortsett fra trening?
   -Hva er din favorittfilm, fvorittmat og dessert, favorittreisemål?
   -Hva liker du å gjøre når du er på ferie og hvor liker du helst reise?
   -Hva er hemmeligheten bak et godt samboerskap/ ekteskap for deg/dere?
   -Kan du vise ditt klesskap?
   Hva er det du angrer på som du gjorde/ ikke gjorde da du var yngre?
   – Hvordan ser en fin dag ut for deg?
   – Hvordan er dine rutiner om morgenen for å rekke alt som skal ordnes osvfør du skal ut av dørene?
   – Hva er ditt favorittdyr?
   – Hva bruker du mest penger på?
   Ønsker deg en flott dag videre:)

  10. Jeg lurer også på flere ting 🙂
   Du har nevnt at du har silikon. Hvordan er det å trene med det? Angrer du på operasjon? Hor mange ml har du i puppene?
   Du ser superflott ut forresten:-)

  11. -Hva er du mest fornøyd med når det gjelder utseendet? -Og hva med personligheten?
   -Hvor høy er du?
   -Hva gjør du for å føle deg fresh?
   (Vet du trener mye, men tenker på f.eks. vippeekstensjon, bryn, sminke etc)
   Gøy å høre om andre sider ved deg enn bare trening/ mat , selv om du er veldig inspirende:-)

  12. Kan du skrive litt om hvordan det er å amme med silikon i brystene? Og litt om ditt syn på silikon og fitness… er det sånn at man «må» ha silikon for å se bra ut når man er godt trent? Jeg skjønner jo at mye fett forsvinner fra puppene når man trener hardt og mye.. Men jeg syns kanskje at det er vel så fint å være naturlig selv om man har mye muskler og lav fettprosent..

  13. -Hvem er dine tre nærmeste venner, og hva er det med vedkommende som du setter pris på?
   – Hvor mye har du gått ned etter svangerskapet?
   – Hva er det beste du vet av mat?

  14. Hva er forskjellen på BCAA og proteinpulver? Hva er fordelene og ulempene med det ene fremfor det andre?

  15. For det første ser du super flott ut og du kler virkelig mammarollen, jeg bare lurer på om du stort sett bare går i treningsklær? ser deg liksom bare med det på bloggen 🙂

  16. Ja, har sett masse bilder av deg i treningsklær samt i bunad, men aldri i hverdagsantrekk! Så lurer på hva du tar på deg da?

  17. Lurer egentlig på om du vet om det kan være farlig å trene knebøy når man er gravid? har fulgt bloggen din i en liten evighet, det vil si flere år, haha. og du inspirere meg veldig på treningsfronten. nå som jeg er blitt gravid lurer jeg på om jeg kan fortsette å trene knebøy eller ikke? Vet jeg kan trene det meste utenom, men knebøy er så omdiskutert! noen sier at man bare kan kjøre på mens andre ber deg holde deg unna på grunn av bekkenet. Så, har du peiling på hva som EGENTLIG er sant her? Er i uke 10 nå. Kvalmen begynner å gi seg og jeg gleder meg til å ta opp treningen igjen, men er så redd for å gjøre noe som ikke er bra!

  18. Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?
   Spiser du veldig mye mere annerledes nå enn når du drev med fitness?
   Hvilke matvarer klarer du ikke leve uten?
   Hvilket måltid liker du aller best?
   Hvilke øvelser liker du best for rumpe?
   Kan du legge ut tips til frokost, lunsj, middag, kveldsmat, mellommåltider?
   Hvordan ser en treningsuke ut for deg?
   Hvordan trente du når du drev med fitness?
   Hva anbefaler du å spise etter trening?
   Hvilke matvarer bør man fokusere på når man vil ha et sunt kosthold?
   Hvordan klarte du å legge på deg etter fitness?

  19. Hei! Jeg elsker trening, og er svært aktiv. Problemet mitt er at jeg har høy forbrenning og er ganske lita. Har fått en del tips for hvilke matvarer jeg bør fokusere på, og hva jeg bør gjøre for å legge på meg. Har du noen tips? Vil ikke bare legge på meg fordi jeg trenger det, men vil få større og mer markerte muskler og bli sterkere.

  20. Hvordan i huleste har du fått kroppen din TILBAKE i toppform så fort etter fødsel? jeg har fotsatt muffensmage og veier 10 kg mer enn før. Er det mye trening og lite mat + amming? Eller finnes en mer human metode? 🙂

  21. Hei! Hvordan går det med kroppen og matvanene etter du fødte Ulirk? Forstår selvsalgt at lille blir førsteprioritet, men lurer på hvordan du trives med deg selv nå, og hvordan dine tanker rundt “mammakroppen” er?

  22. Har du noen tips på hvordan man får bygd opp lår og leggmusklatur? Skadet meg i sommer, fikk et kjøttsår rett over kneet og mistet en god del av musklaturen jeg hadde. Lurer på om du har noen gode øvelser osv? Sliter enda med å løpe, klarer ikke komme meg så langt ned i knebøy osv, så om du har noen gode øvelser blit det satt stor pris på ! Og om du kunne ha kommet med noen gode øvelser til mage som tar veldig godt blir det også satt pris på 😊 og når på døgnet trener du? Drar du alene på trening eller trenger du noen andre ved deg? Hvor mange ganger i uka trener du ?

  23. Hei! Kan du skrive litt om livsstilsendring og kosthold? Er selv flink å trene, men kunne tenke meg å bli litt flinkere på matfronten. Da tenker jeg på hvordan man setter sammen et bra hverdagskosthold, hvordan det er lurt å handle, og hvordan man motiverer seg og klarer å opprettholde å spise sunt. Har ikke totalforbud på kos, men kan det fort bli litt for mye av det gode. Så om du har noen tips på den fronten hadde det blitt satt stor pris på! Likte godt innlegget ditt om hva som motiverer deg til å trene, kanskje du kunne gjort et lignende om kosthold?

  24. Hei Nora!
   Jeg er gravid i uke 26 og sliter veldig med bekkenlåsning. Det vil si vondt i halebeinet og bekken etter trening. Med trening mener jeg 30 min rolig gange haha!
   Har du by any chance noen tips..? Vil jo fortsatt holde meg litt i form..!

  25. Hei. Kan du fortelle litt om ammming i forhold til hvordan du trener? Vil mye trening, og da spesielt mye kondisjonstrening/intervaller påvirke melkeproduksjonen? Ammer selv, og skal ta opp løping igjen snart så derfor jeg er nysgjerrig 🙂

  26. Hei! Er gravid i uke 26, og lurer på om det er farlig å bruke rumble roller for ryggen? Har noen punkter i ryggen min kjære mann ikke klarer å massere, så jeg har brukt rumble roller.

  27. Kan du fortelle litt hvordan du spiser mens du ammer og trener? Du har blitt så slank og fin!! Mens jeg har ikke gått ned noe… Er så redd for å spise for lite mens jeg ammer

  28. Hei,
   Jeg er interessert i høre hva du mener om å ha havregryn som en del av en diett? Jeg ønsker meg litt ned i fettprosent og spiser lite karb. Trener mye og spiser ellers proteinrike måltider.
   Hva om jeg tar en neve havregryn i skåla med cottage cheese?

  29. Uten intensjon om å virke frekk, men jeg lurer på hvorfor du ikke er tynnere når du trener og spiser så sunt som du gjør?

  30. Hei!
   Jeg har fikk en nydelig datter for 6 uker siden og har nå forsiktig begynt å trene igjen 🙂 Har du noen gode tips til mage-øvelser? Jeg har hørt så mye forskjellig om delte magemuskler, at jeg kjenner at jeg blir nervøs av hele magetreningen…
   Bloggen din inspirerer virkelig, og du har en helt nydelig gutt 🙂
   Ha en super dag!

  31. Kan du komme med forslag til økter uten bruk av vekter/treningssenter?
   Konkrete eksempler på økter som:
   – Sirkeltrening
   – Amrap
   – Tabata
   – Intervaller i trapp/ bakke/ flatmark
   Helst med antall repetisjoner og runder!
   Tusen takk 😄

  32. Hei! Har du noen tips i forhold til å pleie kjærligheten etter man har fått barn i hus? Synes du dette har påvirket tiden/forholdet mellom deg og Bjørnis – og i så fall hvordan?

  33. Heia! Jeg skal flytte til Trondheim snart og lurer på om du kunne laget et innlegg med tips om turløyper, hvor du foretrekker å gå/ha utetrening.

  34. Spørsmålsrunder er alltid gøy!
   Jeg lurer på hvorfor du har byttet etternavn? Har du giftet deg i smug eller noe sånt 😉
   Ser du nå for deg at du vil ha flere barn i fremtiden?
   Kan du tenke deg å ha en ren økonomijobb igjen?

  35. – Hvordan var din vei tilbake ril styrketrening og jogging etter svangerskapet? Opptrening av kjerne etc. Gjerne på en informativ måte som kan deles med andre som ikke kan noe om det og tror man kan løpe etter seks uker.
   – mammalivet, jeg vet dette ikke er en mammablogg men det er så gøy å høre om Ulrik og livet med han, og kanskje noe om når og hvordan du får trent med en liten en i hus 🙂
   Også må jeg få si at jeg digger bloggen din, sønnen min er straks fem måneder og det har vært ekstra gøy å følge deg gjennom graviditet 🙂

  36. Hvor mye har du gått ned etter fødselen til nå?
   Hvordan går det med trening nå etter svangerskapet?
   Skal du fortsette som fitness model?
   Elsker bloggen din! <3

  37. Hei
   Du skrev tidligere at du hadde PCOS. Jeg har det samme, og er så utrolig redd for å ikke kunne bli gravid. Måtte du få noe hjelp fra legen for å kunne bli gravid eller var det ingen problem?

  38. Kommer Hit the gym til å åpne senter på Stjørdal i nærmeste fremtid
   Har du forslag til godt og bra proteinpulver?

  39. litt flaut spørsmål, men jeg også elsker yoghurtnøtter og når jeg først setter i gang blir det ofte veldig mye yoghurtnøtter! Hva tenker du er en normal mengde nøtter (yoghurtnøtter og andre typer) til f.eks en fredagskveld foran TV?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg