Laks & alt jeg liker

Jeg elsker laks, og spiser alltid laks to-tre ganger i uken. Det er umulig å bli lei, for både tilbereding av laksen og tilbehøret kan varieres på så mange ulike måter. I dag ble det rett og slett laks med alt det jeg liker best, søtpotetmos, brokkoli, avocado, mango og ovnsbakte tomater. Retten både smaker og ser helt fantastisk ut, og er ferdig på omtrent 30 minutter. Vask søtpoteten, fjern skallet og del den gjerne opp. La søtpoteten koke rundt 25 minutter, til den er helt mør. Laksen stekes i ovnen på 200 grader med salt, pepper, rosmarin og soyasaus til å sette ekstra smak på den. Legg den i en ildfastform, og gjerne la noen cherrytomater bli med inn i ovnen også. De blir så gode! Søtpotet og tomater ville egentlig vært nok tilbehør, men jeg slo altså til med kokt brokkoli, avocado og mangobiter i tillegg. Jeg har jo nevnt tidligere at laks og mango er en fantastisk kombinasjon, så det bør dere absolutt prøve!





God søndagsmiddag alle!
 

6 kommentarer

Siste innlegg