Søtpotetnachos

Onsdag og lillelørdag, da passer det veldig godt med en digg middagsrett. Denne retten fant jeg på bloggen til fineste Linn og kan virkelig anbefale den videre til alle dere. Søtpotet er noe av det beste jeg vet, og i kombinasjon med karbonadedeig kan det nesten ikke bli feil. Skjær søtpotet i tynne skiver før du fordeler de over et bakepapirkledd stekebrett. Stek på 180 grader i 15-20 minutter. I mellomtiden steker du karbonadedeig med det krydderet du ønsker, og kutter opp paprika, tomat og vårløk. Fordel over de ferdigstekte skivene med søtpotet, før du topper med ost.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Sett brettet i ovnen igjen, i omtrent 10 minutter til osten har smeltet. Så er det bare å forsyne seg, både en og to ganger! Dette er nemlig supergodt, og ikke minst en veldig sunn hverdagsrett.
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ønsker dere alle en nydelig onsdagskveld ♥

9 kommentarer
  1. Mmm, dette så utrolig godt ut. Og søtpotet som er så godt 🙂 Har prøvd det i blant annet hjemmelaget potetstappe. Utrolig hva søtpotet kan brukes til hvis man er kreativ i matveien. Håper dagen din har vært fin, så ønsker jeg deg en fin kveld videre!

  2. ååh, søtpotetnachos er jo bare noe av det beste! her hjemme lager vi den med rødløk, paprika og mais, med guacamole, salsa og rømme ved siden;)

  3. Så skikkelig godt ut 🙂
   Spiser du mye søtpotet mens du ammer nå? Hvordan går det ift magen til Ulrik? Dattera mi reagerer så sykt mye når jeg spiser søtpotet. Det er jo så godt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg