Sjokolade- & pistasjcookies


Innlegget inneholder sponsede lenker

Etter dagens tanntrekking følte jeg at jeg fortjente noe ekstra godt denne lillelørdagen, og valget falt på hjemmelagde kjeks. Trekkingen gikk heldigvis fint, og jeg kan spise som normalt. Is med sjokolade og pistasj er noe av det beste jeg vet, og derfor tenkte jeg at den samme kombinasjonen ville være god i kjeks også. Det hadde jeg helt rett i, disse ble nemlig kjempegode! Liker du ikke pistasjnøtter kan du fint bytte de ut med andre nøtteyper, som valnøtter eller cashewnøtter. Jeg anefaler virkelig å prøve med pistasj først, for dette er en av de beste kjeksoppskriftene jeg har postet. Til ti store kjeks trenger du:

70 g smør ♥ 4 ss sukrin gold ♥  2 ss fibersirup gold ♥ 180 g havregryn ♥ 2 ss kakaopulver

2 egg ♥ 2 ss mandelmel ♥  25 g pistasjnøtter ♥  40 g mørk sjokolade

Smelt smør, sukrin gold og fibersirup i en kasserolle. Har du ikke fibersirup kan du bytte med yaconsirup, eller annen type sirup. La alt smelte, og rør godt sammen. I en bolle blander du resten av ingrediensene, og heller smørblandingen over. Hakk opp sjokolade og nøtter som du rører inn, jeg la litt til siden og la det øverst på kjeksene. Bruk to spiseskjeer til å forme røra som kjeks, og fordel på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter, og la kjeksene avkjøles på rist. Så er det bare å kose seg, hverdagskos på sitt aller beste!




2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg