Club sandwich er egentlig noe jeg forbinder med lunsj på sydenturer. Den typen lunsj er ikke akkurat sunn, ofte med lyst brød, masse majones og chips. Men det er jo så utrolig godt, og derfor skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på å lage det selv før nå! Tipset fikk jeg fra Linn, og dette er bare så bra at det må deles videre med dere. For denne retten kan jo bli sunn som bare det, så lenge en bruker de rette ingrediensene. Stek først kyllingfilet i panna, jeg stekte mine med presset hvitløk og salt for ekstra smak. Rist brødskivene lett i panna, her har jeg brukt grovt lavkarbo-brød. Smør gjerne brødskivene med litt dijonsennep, det er så godt! Baconet stekte jeg helt til slutt, for å gjøre retten enda sunnere kan du bruke biff-/kalkunbacon eller spekeskinke hvis det er ønskelig. Deretter er det bare å legge brød, kylling, bacon og grønnsaker lagvis, før du trer to spyd gjennom skivene og deler sandwichen på midten. Vanlig chips har jeg byttet ut med søtpotetfries, og da er virkelig måltidet komplett. En fantastisk god, og ikke minst sunn start på uka!
Åh! Dette så jo bare helt nydelig ut! 🙂
Denne så kjempegod ut!
Hei! Lurte bare på hvordan du greide å få sprø søtpotetchips? For hver gang jeg har prøvd har de bare blitt helt slappe selv om jeg har de i ovn i over 30 min.
Dette så kjempegodt ut! Håper du har en strålende kveld 🙂
Anonym: Jeg dypper de i eggehvite først, da blir de sprø 🙂
Hvor får du kjøpt lavkarbobrød? 🙂
Anonym: kommer et innlegg om brødet litt senere i dag 🙂
Før du steker brødet litt, er det veldig godt å pensle det med litt olje! 🙂
For Sale Progesterone Next Day Tablets Fedex Shipping Cialis Cipa Canadian Pharmacy Accutane Buy Amoxicillin Without A Prescription Buy 100mg Viagra Tablets