Sushi & speltlompechips

Nå er det virkelig fredagstemning her i stua. Leiligheten er shinet, joggebuksa er på og i stedet for å bruke tid på kjøkkenet har vi bestilt sushi. Det er uten tvil noe av det beste jeg vet, det er virkelig en fest i munnen hver gang dette serveres til middag. Jeg liker jo å kose meg litt ekstra i helgene, og da er det ingen tvil om at sushi er midt i blinken. Rullen med fritert søtpotet på toppen er faktisk den beste makirullen jeg har smakt noensinne, to tomler opp for Sushi Bar som har så god mat!



Etter en god fredagsmiddag må det litt snacks på bordet, og jeg liker å velge sunne alternativer. I dag ble det derfor speltlompechips, det er jo så godt! Legg lompene på toppen av hverandre og skjær ut trekanter. Fordel de på et bakepapirkledd stekebrett, og topp med havsalt, grillkrydder og raspet ost. Jeg har også laget mer spicy varianter med chili og hvitløk tidligere, det ble også skikkelig godt! Så her er det bare å prøve seg frem for å finne det du liker. Stek på 200 grader i 6-8 minutter, følg godt med mot slutten slik at de ikke blir brent. Server gjerne med guacamole og hjemmelaget salsa, det er virkelig perfekt tilbehør. Her er det brukt 1/2 rødløk, en rød chili, to tomater, saften av en lime, litt frisk koriander samt salt og pepper. Finhakk alle ingrediensene, bland godt sammen og la det avkjøle seg i kjøleskap før servering. Dette er også et supert tips til fredagstacoen, for det smaker utrolig mye bedre enn salsa som kjøpes i butikken.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Sunt, smakfullt og kjempeenkelt! Det er så deilig å kunne spise mange chips med god samvittighet, det er ingen tvil om at disse går ned på høykant. Nå skal jeg legge meg ned i sofaen med gutta mine og bli der resten av kvelden, i mine øyne er det en helt perfekt fredag ♥

11 kommentarer

Siste innlegg