Utetrening med strikk

I går var det barnevogna som spritet opp trilleturen, og i dag var det strikk. Strikk er jo så enkelt og praktisk, veier ingenting og kan bli med overalt. I tillegg er det jo så mange øvelser som kan utføres med strikk, slik at en kan få trent de fleste muskelgruppene i kroppen. Å justere tyngden på øvelsene er også veldig lett, man regulerer bare bredden mellom føttene. Strake markløft som trener bakside lår og rumpe utføres som dere ser på bildene under, hvor overkroppen bøyes fremover samtidig som rumpa settes bak.

Tights fra Röhnisch (-40%)  / treningsstrikk fra Abilica (lenkene i innlegget er sponset)

For å trene skuldre koblet jeg sammen to strikk for å få riktig lengde. Stå på strikket, stram magen og press rett opp over hodet.


Bicepscurl er vel en øvelse de fleste har sett før, det er viktig med curls for the girls! Triceps er like viktig, og kan enkelt trenes ved å ta tricepspress bak hodet. Denne øvelsen er egentlig enklere å gjennomføre knestående, da behøver man bare ett strikk også. Men i dag var det litt vått ute, og da valgte jeg heller å gjennomføre øvelsen stående med to strikk.
Gjerne gjennomfør øvelsene som en sirkel, med 15-20 repetisjoner på hver øvelse. Jeg fikk en fin liten treningsøkt, og kjenner at strikk er en veldig fin treningsform for meg akkurat nå. Helt til slutt vil jeg bare tipse dere om at det er påsketilbud på alt fra Röhnisch, og hele kolleksjonen finner dere ved å klikke på bildet under.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg