Pizza & giveaway

Vi har tatt påskeferie, og kommet oss ut til Frøya. Nå er hele familien i sving for å lage en skikkelig god lørdagspizza, og som alltid serveres det en grov og proteinrik variant. Formene vi har her ute er ekstra store, så her er det du trenger for å lage en stor pizzadeig:

5 dl havregryn ♥ 5 dl sammalt speltmel ♥ 3 dl siktet speltmel ♥ 1 pakke tørrgjær 

ca. 3 dl vann ♥ 1 ss olje ♥ 2 ss oregano ♥ 1 ts salt

Bland alt det tørre og rør godt før du tilsetter fingervarmt vann. Bruk litt ekstra mel hvis deigen blir klissete. La den stå til heving i 20-30 minutter, før du klemmer den jevnt utover et smurt stekebrett. Forstek deigen på 220 grader omtrent 8 minutter, før du tar den ut og legger på fyllet. Vi stekte en pakke karbonadedeig sammen med tomat, fersk sopp, rødløk, hvitløk og paprika, samt to bokser hermetiske tomater. Smak gjerne til med salt og pepper til slutt. Fordel over den forstekte pizzabunnen, før du topper med ost og serranoskinke. Sett inn i ovnen igjen i 8-10 minutter.



Så er det bare å nyte, det gjorde jammen jeg etter bilturen. Helt til slutt vil jeg bare tipse dere om min lille påskegiveaway, hvor jeg deler ut et påskeegg med treningsfavoritter i samarbeid med supersponsor X-life. Det er superenkelt å vinne, sjekk bare instagram-kontoen min for å delta. Dere finner meg som fitnessnora, og dere kan sjekke ut profilen min  her.


Ha en super lørdagskveld da dere!

7 kommentarer
    1. Nå sitter jeg i sofaen og sikler! Men heldigvis står hjemmelaget, sunn pizza på menyen her også litt senere i dag, etter to “helvetesdager” på detox 😂
      Håper du koser deg deg, her skinner sola fra nærmest skyfri himmel og alle hjerter gleder seg 😊
      Stor klem, Janniche

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg