Speltlompetoast og solskinn

Selv om jeg ikke jobber er det virkelig noe spesielt med den helgefølelsen likevel. Jeg koser meg alltid litt ekstra i helgene, og det har jeg aldri dårlig samvittighet for. Så lenge man er flink med kostholdet i ukedagene er det ingenting i veien for å unne seg noe ekstra godt i helgene, det tror jeg gjør godt både for kropp og sinn. Dagens lunsj ble speltlompetoast, som ble fylt med litt pesto, salami og hvitost. Stek i vaffeljernet noen minutter, og hvis du vil de skal bli ekstra sprø lar du de avkjøle seg i noen minutter. Server gjerne med litt salat og hvitløkskesam, så har du en fantastisk god lørdagslunsj!

Innlegget inneholder reklamelenker


Vi har selvfølgelig utnyttet det fine været i dag også, og i dag trillet vi nesten i to timer. Det er så deilig å bare gå uten å kjenne på noen som helst smerter i bekkenet eller i ryggen, men at alt kjennes ut som det skal. Både jeg og Ulrik koste oss i sola, han holder seg god og varm i vognposen sin som er foret med saueull. Den er håndlaget fra Bymilla, og er bare helt nydelig. Det samme må jeg bare si om gutten jeg har klart å skape, jeg er virkelig helt trollbundet av den lille krabaten!



Jeg er superhappy for at jeg endelig klarer å bruke kompresjonstightsene mine igjen, de har jeg virkelig savnet! Og jeg må bare tipse dere om at favoritt-tightsen har kommet i to nye farger som er vårens must-have for min del. Spesielt den grå har jeg lagt min elsk på, men den i lilla var virkelig fin den også. Du finner grå her og lilla her.

Nå skal jeg snart komme i gang med middagen, før det blir kos med Candyking litt senere i kveld. Lørdagskos på sitt beste!

16 kommentarer
    1. Hvordan er vannstanden i kroppen? 🙂 Jeg hadde veldig mye vann i kroppen i begynnelsen av mitt svangerskap, men det forsvant i 3. trimester – selv om ikke det er så vanlig akkurat! Får man mer vann kroppen av å trene mer tror du? Jeg trener ikke så mye, men merker at jeg blir mer oppblåst etter å ha vært mye i aktivitet en dag :p

    2. Katinka: det har minsket en god del, men fortsatt mye igjen desverre! Jeg hadde håpet det skulle forsvinne etter de første dagene, men det blir vel 🙂 jeg tror ikke trening skal være noen grunn til å gi met vann i kroppen, jeg har ikke hørt noe om at det skal føre til mer oppblåsthet heller 🙂

    3. Har født selv for 7 dg siden. Ammingen går strålende. Ser du har introdusert smokk. Hvorfor det? Å synes du det ble klusj med ammingen?
      Lurer på å introdusere det selv, da han har et enormt suttebehov.
      Når fikk Ulrik smokk første gang?

    4. Berit, hvorfor spør du om det når du vet svaret? Ulrik har vel et enormt suttebehov, han og 🙂 skjønner ikke hvorfor det er så big deal å la barnet få smukk, så lenge det er den minste smukken!
      En ting Nora; jeg har ikke spist raffinert sukker på tre uker, bare kunstig søtstoff. Jeg har gått fra 64-62.5 kg ca, varierer litt, men jeg sliter med kraftige luftsmerter i magen og synes heller ikke at jeg har gått ned noe merkbart i fett%. Er det nesten bedre å spise vanlig sukker innimellom, istedenfor?

    5. Kitty: Synes mammapolitiet kan holde seg unna tastaturet. Husk at du kun ser en brøkdel av et sekund igjennom bilder… så lei dere altså!

    6. Berit: han har som nevnt over her veldig behov for å suge, uten at han er sulten 🙂 etter vektkontroll med helsesøster hvor han hadde lagt på seg mye begynte vi med smokke 🙂 Han fikk den når han var 10 dager, og det går helt fint med ammingen 🙂

    7. Syns det er veldig synd at så mange må kommentere på ting Nora gjør med Ulrik eller har på han/ ikke har på han. Et bilde forteller ikke så mye av en situasjon. Det går an å ihvertfall spørre på en prdentlig måte, og ikke grave etter feil..
      Stå på, Nora! 🙂

    8. Kitty: kommentarene dine sier ALT om deg. Håper mammapolitiet kan slutte å kommentere overalt ut ifra et bilde eller to. God bedring.

    9. Maren: Spennende at du kan vite ALT om meg ut fra to kommentater 😀 Jeg er imponert! Takk for god bedrings ønskene <3 Jeg har hatt influensa den siste uka, men begynner å bli bedre nå 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg