Ren lykkefølelse & gravidcravings

Det er faktisk ikke mye som slår ei skikkelig god styrkeøkt! Det er så godt å kjenne at kroppen faktisk fungerer så bra som den gjør, til tross for at det begynner å bli tungt nå. Vi var på ultralyd for noen dager siden og da fikk vi vite at bebisen veier omtrent 3,2 kilo – så det er ikke som at han er så utrolig tung. Men kroppen er det, og da løfter jeg heller litt lettere vekter. Repetisjonene øker jeg derfor, jeg som egentlig hater å trene med mange repetisjoner. Det skal bli så godt å løfte tungt igjen! Utstyret til hjemmegymmet mitt ble levert i dag, og jeg gleder meg virkelig til å vise det frem til dere. Men frem til huset og hjemmegymmet blir ferdig kjører jeg øktene mine på HIT, og i dag trente jeg rumpe og bakside lår. Strake markløft har alltid vært en favoritt for baksiden hos meg, og nå som knebøy med stang kjennes litt vondt kjørte jeg heller sumoknebøy med kettlebell. Ved å stå på stepkasser når jeg utfører øvelsen sørger jeg for at jeg kommer god ned, i stedet for at bevegelsen slutten når kulen treffer gulvet. Det finnes så mange måter å utføre øvelser på, så ikke gi opp selv om en variant ikke fungerer for deg.

Genser fra Better Bodies / ammesinglett fra Boob / tights fra Röhnisch / treningsbag fra Adidas (sponsede lenker)





Jeg var så glad etter økta, det er virkelig en egen lykkerus etter ei god treningsøkt. Etter trening må kroppen ha påfyll av energi, og jeg har faktisk fått en craving de siste månedene. Det begynte vel i november når det var supersalg på risengrynsgrøt, så har jeg bare forsatt å spise det. Minst et par ganger i uken må jeg bare ha grøt, med smørøye og rosiner. Denne torsdagen var det akkuart det jeg hadde lyst på, så da ble det det også! Jeg kjøper Fjordland sin ferdiggrøt som er uten sukker, ferdig på null komma niks.



Sånn har altså torsdagen min vært så langt, og resten av ettermiddagen tror jeg faktisk at jeg skal ligge på sofaen. Permisjonslivet altså!

10 kommentarer
    1. Jeg gleder meg til du får bebbisen jeg. Blir sikkert litt mindre til til oss lesere da… 😕 Kommer du til å poste bilder av han på bloggen eller skjærme han? Grunnen for at jeg spør er forde noen bloggere deler alt om barna sine uten å tenke over om de faktisk hadde likt det hvis de klarte å reflektere over det. Jeg er alikevel ganske sikker på at du finner den gyldne middelvei lell. Du ser flott ut nå om dagen forresten.

    2. Anonym: Jeg kommer til å poste bilder av han ja 🙂 Men jeg er veldig opptatt av at dette fortsatt skal være en trening- og kostholdsblogg, ikke en mammablogg. Derfor kommer han til å være med på bloggen når det er naturlig tenker jeg 🙂 Så skal jeg prøve å gjøre mitt beste for å være like flink med oppdateringer på bloggen etter han kommer til verden også!

    3. Veronica: ligger linker til alle klærne i innlegget , er fra x-life 🙂 har veldig lite gravidtreningsklær da, heller vært flink til å finne klær jeg kan bruke både under og etter graviditeten 🙂

    4. Har du gjort deg opp noen tanker om ca når du ønsker å være tilbake på jobb som PT? Jeg kommer sannsynligvis til å bytte treningssenter til HIT ila. semesteret, trenger litt avbrekk fra 3T etter et par år der.. :b Masse lykke til med “innspurten”, forresten! 😀

    5. Jenny: Nei, jeg har faktisk ingen tanker om det 🙂 Jeg tenker at jeg får ta ting veldig som det kommer, jeg vet jo ikke hvordan den nye hverdagen min kommer til å bli fremover. Så jeg tenker at det får bli litt opp til den lille, etterhvert som jeg blir kjent med han. Gøy å høre at du skal bytte over, velkommen skal du være!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg