Innlegget inneholder sponsede lenker
Helt siden jeg våknet i dag har jeg hatt utrolig lyst på sjokolade. Heldigvis har jeg en god løsning på det, nemlig sunnere bakst. Det stiller alle behov jeg måtte ha, samtidig som næringsinnholdet er ganske så bra. Da trenger jeg ikke å “nekte meg” noen verdens ting. Det å tenke at enkelte matvarer er forbudt tror jeg nemlig kan skape cravings i seg selv, det er jo ofte sånn at vi har lyst på det vi ikke kan få. Derfor synes jeg det er en mye bedre tankegang å se for seg at man kan spise alle matvarer, men selvfølgelig med måte. Hvis det er flere enn meg som har lyst på sjokolade denne tirsdagen, kan jeg virkelig anbefale disse muffinsene. Nesten litt for gode, men det klager jeg ikke på! Oppskriften ser slik ut:
5 egg
4 ss sukrin gold
4 ss mandelmel
1 scoop belgisk sjokoladeprotein
3 ss kakaopulver
1 ss fiberfin
50 g smør
2 ts bakepulver
Pisk først egg og sukrin til eggedosis. Bland alt det tørre og rør inn, før du smelter smør og rører inn til slutt. Sett i ovnen på 180 grader i 20 minutter før du tar de ut og lar de avkjøle seg før du legger på glasuren. Denne gangen brukte jeg bare Philadelphia med sjokoladesmak som glasur, den er jo så utrolig god!
To muffins ligger allerede i magen, og det blir sikkert et par til etter trening også. Hverdagskos på sitt beste ♥
Dette så kjempe godt ut 3)
HVOR har du funnet den philadelphiaen med sjokolade? Jeg har lett så lenge nå at jeg trodde den var gått ut av produksjon!
Takk for at du er du <3
Ida: på meny har de den
Ida;de har den i Sverige, på kiwi, rema, coop, meny, og ultra
Mmm, så herlig det ser ut! <3 Håper kvelden din blir fin
Det ser utrolig godt ut! Dette må jeg prøve<3 Håper du får en fin kveld
Disse likte til og med jeg, NAMM!!!
Fysøren den skal jeg unne meg på Søndag! Ser RÅÅgod ut! Deilig
Har kjøpt meg pulsklokke for første gang og testet den ut idag! Har du noen erfaringer med pulsklokker og evt kunne skrevet litt om de og hvordan/når du bruker den?
Ha en fin kveld!
Hei, jeg har en liten ting fra meg til deg på bloggen min nå, som alle bloggere trenger
håper du vil kikke inn til meg. Klem
Går det fint å bytte ut 2 heile egg med 2 hvitter?
Marlen: jeg ville ikke ha gjort det, fettet i eggeplommene er med på å skape den gode konsistensen
Åh nam! hva er egentlig forskjellen på fiberfin og fiberhusk? har alltid lurt på det faktisk haha :))
De så skikkelig gode ut