Fruktfest og lave skuldre

Hei dere! Det har blitt tredje juledag allerede, og jeg håper dere har hatt noen fantastiske juledager alle sammen. Det har jeg hatt, og det har vært så utrolig godt å legge bort alle tanker om både jobb og blogg noen dager. Jeg elsker det jeg gjør, men likevel er det godt å koble seg litt fra innimellom og bare ta totalt fri. Etter noen dager kjenner jeg nå at skuldrene mine er lave, og jeg er full av energi igjen. Når jeg våknet i dag fristet det ikke med rundstykker og pålegg som det har gått mye av i julen, og derfor falt valget på en stor skål med frukt og vaniljekesam. Greit med litt fruktsukker også, resten av sukkerinntaket i julen har kommet fra sjokolade og mammas småkaker.  Men i dag ble det en banan, to klemensiner, en kiwi, druer, bringebær og blåbær som havnet i skålen før jeg toppet med en halv boks vaniljekesam. En skikkelig god fruktfest, frisk start på dagen!



Nå har vi vært så heldige her i trøndelag at det plutselig har kommet masse snø, og jeg kjenner veldig at det frister med en skitur i løpet av julen. Så lenge løypa er relativt flat tenker jeg at det skal gå helt fint, det handler jo om å holde seg på beina. Selv om det ikke har blitt noen skitur enda har det blitt noen fine turer ute, med Guapo og magen ute i skogen.


Litt senere i dag skal jeg dra en tur på gymmet, det er så deilig med masse energi som er klar til å bli brukt. Før den tid skal jeg kose meg med alle kommentarene deres om aktivitet i jula, og finne en heldig vinner. Ha en super dag alle sammen ♥

4 kommentarer
    1. Fy søren så fin du er! Du kler magen så bra. Gled deg til den lille kommer. Du har så masse herlig å se frem til ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg