Fredag & tacopai

Fredag er den store tacodagen, men kanskje dere skal prøve å bytte ut den tradisjonelle varianten med en tacopai? Det er jo alltid gøy å prøve nye retter, selv om denne har en smak alle vil kjenne igjen. Tacopai er nemlig utrolig godt, og kjempeenkelt. For å lage bunnen har jeg brukt disse ingrediensene:

5 dl havremel/havregryn

1 dl mandelmel

2 egg

1 dl vann

En klype salt

Rør alt godt sammen, og jobb litt med deigen slik at den er lett å forme. Fordel i en paiform, husk å klem godt ut i kantene. Sett inn i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, som består av karboadedeig, purreløk, paprika og litt presset hvitløk.  Her kan du selvfølgelig bruke flere typer grønnsaker hvis du ønsker det. La det steke seg sammen før du tilsetter tacokrydder og 3 ss creme fraishe. Fordel alt i den ferdigstekte bunnen, topp med ost og sett inn i ovnen igjen. La det stå i ca 15 minutter, eller til osten har smeltet. Så er retten klar til servering!



Riktig god fredagskveld alle sammen♥

6 kommentarer

Siste innlegg