Spicy kjøttboller & grønnsakspasta

I dag ble det pasta til middag, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve den nye grønnsakspastaen som har kommet i butikkene. Jeg synes den smakte akkurat som vanlig pasta, så her kan selv de som ikke er glad i grønnsaker få i seg litt ekstra. Likevel vil jo ferske grønnsaker alltid være det beste, da mye av næringsinnholdet i grønnsaker kan forsvinne under bearbeiding. Men likevel synes jeg dette er et supert alternativ til vanlig pasta. Den ble servert med spicy kjøttboller, laget av 400 g karbonadedeig, presset hvitløk og chili. Bland alt godt sammen i en bolle, form til boller og stek på middels varme i panna. Jeg prøvde å mulitaske ved å rydde kjøkken, snakke i telefonen og gi Guapo mat samtidig slik at mine ble litt brent, men det unngår du om du følger litt mer med enn meg!  

Sausen er laget av 3 store tomater, 1 paprika, 1/2 løk, 1/2 presset hvitløk, 2 ss tomatpure og litt salt. La det koke seg sammen noen minutter – så er det klart til servering! Jeg synes tomatsaus smaker så uendelig mye bedre når man lager den selv, det tar kanskje bittelitt lengre tid men det er verdt det. Denne sunne og raske middagen var klar på 15-20 minutter, perfekt i en hektisk hverdag.



Dette ble et perfekt måltid til to sultne mennesker, alt ble faktisk spist opp. Og helt til slutt, hvis noen skulle lure så har jeg kjøpt pastaen helt selv. I følge en tråd på Kvinneguiden er jeg tydeligvis veldig dårlig på å merke innleggene mine, selv om jeg synes jeg er flink på det selv. Denne pastaen er altså ikke sponset, så er i alle fall det klart 🙂 Ønsker dere en fortsatt nydelig tirsdag ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg