De siste to dagene har formen min vært litt bedre, og faktisk følt meg som et menneske litt tidligere på dagen. Så nå krysser jeg fingrene for at kvalmen skal gi seg helt snart! Fra å ikke tåle synet av noe annet enn salte og tørre matvarer før klokka fire har jeg i nå nettopp spist søtpotetpannekaker. Det må jeg si er et stort steg i riktig retning, og det var på høy tid at disse ble servert igjen. Oppskriften ser slik ut:
3 egg
3 ss sukrin gold
6 dl havregryn
500 g søtpotet
60 g vaniljeprotein
2 ts kanel
2 ts bakepulver
3 dl vann
Kok søtpotet og fjern skallet. Mos med stavmikser til alle klumper er borte. Tilsett resten av ingrediensene, og rør godt. La gjerne røra svelle noen minutter før du setter i gang med stekingen. Trikset med steking er å bruke lav/middels varme, for å unngå at de brenner seg. Det tar litt lengre tid – men resultatet blir jo så bra! Dette en stor oppskrift, og jeg fikk totalt ti tykke pannekaker. Røra holder seg fint i kjøleskap til dagen etter, så du kan godt spare halvparten. Som topping velger du akkurat det du vil, her ble det blåbær og cottage cheese.
Lenkene i innlegget er sponset
Pannekakene er fulle av proteiner, gode karbohydrater og inneholder sunt fett, så dette er virkelig god næring. Med disse i magen er jeg klar for resten av arbeidsdagen, og ei styrkeøkt litt senere i kveld. Ha en super tirsdag da dere!
Så veldig godt ut! 🙂
Nam! Tror du denne oppskriften kan brukes til vafler også?
Kriss: ja det går nok helt fint, det blir helt sikker kjempegodt! Mulig du må legge til bittelitt vann, men det ser du på røra 🙂
Hvorfor bruker du vann istedenfor melk? Vanlige pannekaker lages jo alltid med melk.
Anonym: Jeg lager nesten alltid pannekakene mine med vann jeg, og de blir gode! Så da ser jeg ingen grunn til å endre på det 🙂
Que Es El Medicamento Cialis Amoxicillin Libido Viagra Name Order Viagra generic cialis from india Zovorax Eye Drops For Sale Cialis 5 Mg Composizione Cialis Cuanto Cuesta