Enchiladas med kylling

Dagens middag ble utrolig god, for i dag sto enchiladas med kylling på menyen. Det er ikke bare godt, men sunt og enkelt også! Speltlomper kan brukes til så utrolig mye, det er bare fantasien som setter grenser. Det du trenger for å lage akkurat denne retten er:

8 speltlomper

600 g kyllingfilet

1 løk

1 paprika

1/2 boks mais

1 rød chili

1/2 kinesisk hvitløk 

Tacokrydder

Ost

Stek kyllingfilet, og tilsett grønnsakene. La det steke seg litt sammen, før du heller over krydder og litt vann. Tacokrydder kan du enten kjøpe fedig eller lage selv. lager du din egen variant slipper du å få med unødvendig sukker i middagen. Fyll lompene, brett de sammen om topp med ost. Jeg anbefaler å bruke en ildfastform når du steker, slik at lompene holder seg på plass. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter, da skal osten være ferdig smeltet og lompene sprø i kantene. Topp gjerne med hvitløkskesam, salsa og fersk koriander for å sette prikken over i’en. Riktig god middag alle sammen!

8 kommentarer
  1. Når jeg lager de, blir lompene alltid så bløte og faller fra hverandre 🙁 blir dine slik når du lager? 🙂

  2. Sandra: de blir litt bløte akkurat der de ligger kant i kant, men resten er bra og de holder seg supert sammen! Kanskje kjøttblandingen din er litt for vannete? 🙂

  3. Det ser kjempedigg ut! Tusen takk for oppskrift. Skal definitivt spise enchiladas til middag i morgen 😀

  4. Hei! Jeg har sett at du sliter skikkelig med kvalme langt utpå dagen.. Slik var jeg også fra begynnelsen i graviditeten. Vil tipse deg om at det finnes flere ulike kvalmestillende tabletter , som er helt trygge og bruke når du er gravid. Man trenger jo ikke bruke dem hele tiden, men i en periode til det blir bedre☺ Er jo ufattelig kjipt og ikke få i seg mat før langt utpå dagen..

  5. Birgitte: jeg har prøvd flere ulike tabletter fra legen som ikke ga noen effekt :/ oppkastet kom likevel desverre, men jeg håper virkelig det går over snart 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg