MIddagstoast og pallof press

Ukens første styrkeøkt er gjennomført, og i dag føltes alt veldig bra! Trening gjør godt for kropp og sjel, og jeg merker hvor mye det hjelper på både humøret og energien. Jeg tenkte å vise dere enda en super øvelse for kjernemuskulaturen i dag, som jeg bruker ofte selv og på kunder. Pallof press med strikk tyngre enn den ser ut til, og styrker både mage og rygg.  Fest en stikk rundt en stang i høyde med brystkassen din.og ta noen steg bort fra stangen slik at det blir spenn i strikken. Jo mer spenn i strikken, jo tyngre blir det naturlig nok. Flett fingrene sammen rundt strikken, og strekk armene helt ut. Hold statisk i ca 10 sekunder, før du drar armene inn til kroppen igjen og gjentar. Kjør øvelsen 4-6 ganger på hver side.

Kompresjonstights fra 2XU / genser fra Kari Traa / sko fra Reebok (sponsede lenker)


Dagens middag ble enkelt og greit toast med ost og skinke. Under brukte jeg kesam med presset hvitløk, rødløk og paprika. Legg på skinke og ost, før du legger en speltlompe på toppen og steker i vaffeljernet. Gjerne server med en salat også, så har du ferdig middag på et blunk!3 kommentarer
  1. Bruker du to speltlomper med fyll i mellom? Bruker du samme vaffeljern som til søte vafler elker må det rengjøres først?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg