Klar, ferdig, gå!

Sko fra Reebok / tights fra 2XU / genser fra Craft / pannebånd fra Kari Traa (lenkene i innlegget er sponset)

Halvveis i uka, og i går ble den første av intervallene gjennomført. Jeg tok denen på bane, den neste skal jeg gjøre i motbakke. Her er det altså 3 minutter med full gass, før jeg har 1,5 minutters aktiv pause mellom settene. Da småjogger jeg eller går raskt, før det er game on igjen i nye tre minutter. Jeg klarte å løpe 750 meter på det første draget, og prøvde å holde meg ca der på de to andre. Det ble noen få meter bak på de, men neste gang skal jeg minst klare 750 på alle!

Jeg har nettopp fått meg nye løpesko fra Reebok som jeg er veldig fornøyd med! De pumpes opp på siden slik jeg viser på bildet over for å få perfekt passform, og det synes jeg har mye å si. I tillegg er de jo dødskule, så disse er jeg virkelig happy med! Du finner de hos X-life HER.


Jeg jogget lett bort til løpebanen med Guapo, og hadde med meg både rumbleroller og minibands i bagen som jeg brukte som oppvarming før selve intervallene. Jeg sliter litt med å ha med setemuskulatur når jeg løper, så da er det gunstig å aktivere disse skikkelig før jeg setter i gang. Guapo sto vakt for bagen mens jeg løp, og var ivrig supporter på sidelinjen. Etter de tre dragene var gjennomført løp jeg noen ekstra runder som å trappe ned, før jeg slengte bagen over skuldra og jogget hjem igjen med Guapo.

Nå skal jeg komme meg avgårde på kurs – ha en super og sprek dag alle lesere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg