Sunny Sunday

For en nydelig søndag! Det er strålende sol på himmelen, så varmt at jeg måtte ta av meg jakken, helt bart i marka og knallblå himmel. Jeg har virkelig vår-følelse nå, og jeg kjenner at det skal bli veldig mange turer ute på meg fremover. Det er så godt å bruke kroppen utendørs på dager som dette, i stedet for å være inne på gymmer. Ladestien var nydelig i dag, og med godt selskap fløy turen avgårde. Jeg måtte legge inn noen stopp for å bare beundre landskapet, se så fint det er:

Pannebånd, ullgenser og sokker fra Kari Traa / tights fra 2XU (adlinks)


Hjemme fra tur fristet det med en lunsj som matchet det fine været ute, og det gode humøret mitt. Valget falt på cottage cheese men eple, pære og jordbær. Godt og enkelt, virkelig en lunsj som også kaller vårfølelsen frem med de friske fargene.


Jeg måtte ha en lett lunsj i dag, for selv om vi allerede har gått to timer i dag skal vi straks ut på en tur til. Geitfjellet venter, og etter det blir det sofa og søndagsmiddag. Kommer tilbake med en oppdatering senere i kveld, med middag og hele menyen for stundetuka. Håper dere nyter sola alle spreke lesere!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg