Giveaway og design i deres hender!

Søndagsmorgen og jeg har alt vært ute på tur med Lucia og Guapo. Det handler om å se positivt på ting, så jeg bruker den ekstra tiden min på å gå så mye jeg bare kan. Jeg tror Guapo setter pris på at jeg har pause fra styrketrening, det betyr i allefall mer trim på han! Jeg prøver å unngå hardt underlag når vi går, og heldigvis er det mange fine turområder her i byen. I dag har jeg en giveaway til dere, og en skikkelig kul mulighet! Dere skal nemlig få lov til å være med på å påvirke nytt design på tights fra Luciaven! Det er ikke hver dag man får lov til å leke klesdesigner, så det synes jeg er utrolig gøy. Først ute er tightsen Manhatten Sunset, under ser dere meg i den eneste tightsen som er produsert enda i det designet. Så er spørsmålet om dere synes den skal bli produsert mer av, og bli lagt ut for salg. Jeg synes helt ærlig den var superstilig, så annerledes og virkelig en tights som skiller seg ut. Som alle tights fra Luciaven har denne også rumpeløft med utrolig god effekt! Hvis du synes denne tightsen bør produseres så skriv JA i kommentarfeltet, og NEI hvis du ikke synes den var fin. Vi er ute etter ærlige meninger her, og en heldig vinner trekkes ut og vinner plagg fra Luciaven!

Pannebånd fra Kari Traa / Thermal top og vest fra 2XU / Tights fra Luciaven (lenkene i inlegget er sponset)


Men det er ikke det eneste dere får lov til å bestemme, jeg har nemlig en godbit til! Bestselgeren Smoky Noir har vært utsolgt lenge med god grunn, men nå er den reprodusert og tilbake i butikken igjen. Siden den ble så ekstremt populær har Lucia bestemt seg for å produsere den i flere farger også! Hvilke farger får dere lov til å bestemme, og er ikke det kult så vet ikke jeg. Å få være med å bestemme design er jo ikke noe som skjer hver dag, så dette er virkelig gøy. Under ser dere vakre Lucia i tightsen det er snakk om, og ulike farger dere kan velge i. Sammen med kommentaren om ja/nei på Manhatten Sunset så legg igjen også hvilke to farger dere helst kunne tenkt dere på tightsen under. Som takk for hjelpen trekker vi som nevnt en heldig vinner som får plagg fra Luciaven, derfor er det viktig at dere husker å skrive inn epost slik at jeg kan kontakte den som vinner. Personlig kunne jeg helst ha tenkt meg farge 3 og 4, de tror jeg blir perfekte til trening når våren kommer!


Mens jeg var opptatt med å skrive blogginnlegg var kjekkasen min travelt opptatt med å stjele skyren min. Han elsker alt av meieri-produkter, men alt jeg gir han er litt Biola innimellom. Nå har han altså spist halve skyrboksen, denne luringen! Blikket lyser av uskyld mens restene på haken og den tomme boksen på gulvet sier noe annet. Det er vel et tegn på at jeg bør legge fra meg maskina og bry meg mer om hunden min. Jeg kommer tilbake litt senere ikveld, og er superspent på å se hvilke design dere går for!

258 kommentarer

Siste innlegg