Julebrunch med squashrundstykker

Så ikke dette fantastisk ut? Julen består av mange hyggelige familieselskap, og som regel veldig mye mat. Da er det greit med noen lettere alternativ også, som dagens julebrunch hjemme hos foreldrene mine. I anledningen bakte jeg rundstykker med squash til allergikerne i familien, og de ble kjempegode! Jeg er jo ikke allergisk men koste meg virkelig med disse selv, smakfulle, sunne og mettende. Oppskriften ser slik ut:

4 egg

1 revet squash

2 dl mandelmel

1,5 dl sesamfrø

1 ss sukrin

2 ts hvitløkssalt

1 ts bakepulver

Pisk egg med sukrin. Tilsett resten av ingrediensene og  form til seks rundstykker på bakepapir. Sett inn i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter, og la de avkjøle seg på rist.


Foruten å spise i dag har jeg vært ute på langtur i snøen med Guapo. Jeg beklager hunde-spammingenhvis noen blir lei, men jeg reiser jo til Dubai i morgen og må bare kose så mye med han som jeg kan før jeg drar! Så dere får tåle noen bilder til, det er jo så fint ute i vintertrondheim også. Nå skal jeg komme meg ned på HIT for å gjennomføre ei økt på overkroppen, før jeg skal pakke og komme meg i seng. Avreise fra Trondheim er 07 i morgen tidlig, så det blir en rolig 2.juledag her i gården.

Ønsker dere alle en flott kveld, enten dere er ute eller tar det med ro som meg 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg