Tirsdagstur & snølek

Hei dere! Denne tirsdagen startet helt fantastisk, først en god treningsøkt etterfulgt av langtur ute i snøen. Min kjære lillesøster er hjemme på juleferie, og vi gikk en fin tur mens vi skravlet avgårde. Det går fint an å være sosial på trening, om det er mens man trener styrke, går på ski eller turer sammen. Jeg er så glad i snøen, og gleder meg virkelig til sesongens første skitur. I dag møtte vi faktisk en god del skiløpere, så jeg skal prøve å få til en tur selv også snart. Det blir gøy å se hvordan Guapo klarer seg på ski, det er iallefall ikke noe tvil om at han liker å leke seg i snøen. Det gjør jeg også, uansett hvor gammel jeg blir!

Skibukse, vindtett skijakke og votter fra Craft / lue, ullgenser og ullsokker fra Kari Traa (lenkene i innlegget er sponset)



Før jeg skulle på jobb i dag fikk jeg litt dårlig tid, og måtte derfor gå for en superenkel lunsj. Jeg stekte laks i panna mens jeg sto på badet for å sminke meg, multitasking på høyt nivå! Med litt grønnsaker til var lusjen ferdig i en fei, og jeg ble god og mett før jobb. Cherrytomater og knaskerøtter er virkelig genialt, godt i alle slags retter eller bare som snacks. Hvis jeg blir sulten mellom måltider er dette som regel løsningen for min del, sammen med sukkererter. Mer lettvint får du det ikke!



Vitamin D3 finner du her og Multivitamin finner du her.

Nå som det har blitt vinter er jeg også ekstra påpasselig med å få i meg nok vitaminer. I dag var det faktisk fem minusgrader, og jeg vil gjøre alt for å unngå å bli syk. Derfor tar jeg både multivitamin og vitamin D3 hver eneste dag. Sistnevnte kalles solskinnsvitaminet fordi det produseres i huden vår når den blir eksponert for sollys. På vinters tid reduseres altså vår egen produksjon og tilskudd anbefales. Vitamin D er viktig for et sterkt skjelett, immunforsvar samt hjerte og kretsløp. Men uansett hvor bra et kosttilskudd er, så husk at det alltid skal være et tilskudd. Å ha en godt og variert kosthold i hverdagen er det aller viktigste, så kan man optimalisere det med litt ekstra tilskudd. Ingenting kan erstatte riktig og god mat, husk det 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg