Slynge, søte julenøtter og ny konkurranse!

God søndagsmorgen! En hel dag på sofaen gjorde susen, og jeg føler meg mye piggere i dag. Selv om kroppen føles i bra form i dag tok jeg en lettere økt, ingen grunn til pushe systemet for mye. Jeg får heller gi bånn gass fra mandag av, gi en superinnsats før juleferie! I treningsprogrammet mitt har jeg pushups i slynge, og for å gjøre øvelsen litt tyngre senker jeg slyngene lenger ned. Hvis du først tar 10 repetisjoner med denne:

Tights og topp er begge fra 2XU (sponsede lenker) 


For å så gå direkte videre til neste øvelse som er atomic push ups så kommer du nok til å kjenne det i brystmusklene. Ta først en vanlig pushup med beina i slynge, før du trekker beina inn under deg i en kneetuck. Strekk deretter beina helt ut igjen og gjenta. Super øvelse for både bryst- og magemuskler!


Det har blitt tredje søndag i advent allerede, og jeg har selvfølgelig en ny oppskrift på lager.  For litt siden postet jeg spicy julenøtter, denne ganger er det søte julenøtter med smak av vanilje og kanel. Pisk en eggehvitte til den skummer aller først. Bland sammen 15 g vaniljeprotein, 2 ts kanel, 1 ts salt, 1/2 ts ingefær, to ss sukrin gold og5 dråper vaniljestevia. Tilsett blandingen i eggehvitten, og rør inn 3,5 dl nøtter. Fordel på bakepapir og sett inn i ovnen på 150 grader i  ca 30 minutter, og la de avkjøe seg før du spiser de. Å lage nøtter med smak er så genialt, jeg trenger ikke Den Lille Nøttefabrikken lenger! Her får du bestemme smak selv, det blir mye billigere og ikke minst mye sunnere 🙂


 

Siden det er søndag har jeg også en ny premie som deles ut! Denne gangen er det i form av treningsplan og kostholdsplan med oppfølging fra meg. Enten utføres det en måned over nett, eller med totalt 5 PT-timer på Hit The Gym. Her får dere velge selv hva dere ønsker. For å delta  i konkurransen trenger dere bare å klikke dere inn på Facebook-siden min, del bildet og kommenter under om dere vil ha online oppfølging eller PT-timer. Jeg trekker en heldig vinner på onsdag!

8 kommentarer
    1. Hei Nora! Ønsker bare å fortelle deg hvor enorm motivasjon du gir meg gjennom bloggen din. Hver gang jeg går inn på den, får jeg lyst til å “kicke ass” på treningen. Jeg har fulgt bloggen din lenge, og husker da du reiste jorda rundt i et halvt år. Hvordan du trener og spiste sunt under veis. Jeg er på backpacking nå og henter så mye hjelp fra hva du gjorde. Jeg har noen ganger slitt med å finne noe som funker for meg siden vi beveger oss til nye steder hele tiden. Varmen og luftfuktigheten osv. Så henter jeg litt inspirasjon fra deg og får til mer enn jeg trodde. Dønn seriøst tenker jeg ofte når jeg er sliten (det har jeg gjort i LANG tid): “hva hadde Fitnessnora gjort”. Så fortsetter jeg igjen. Jeg høres jo nesten ut som den freaken her, men det er helt sant at du er ekstremt inspirerende og motiverende. Til høsten starter jeg endelig på ernæringsstudier og kan lære meg mer enda grundigere. Også håper jeg bloggen din fortsetter å holde det gående, for den er best. Stor klem fra Nina 🙂

    2. Hei:) Har så løst å å vinn, æ sjer sånn opp t dæ, vorri helt rått å fått oppfølging av dæ:) Har du trukket vinner? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg