Den siste intervallen, grøt og julegavetips

 Sånn ser ei glad jente etter trening ut, i grå joggebukse og genser fra Better Bodies. Den aller siste intervallen på challengen er i boks og jeg håper dere er klar for den også. Det er en pyramideintervall, hvor du løper 1 – 2 – 4 – 8 – 4 – 2 -1 minutter med 2 minutters aktiv pause mellom hvert drag. Her skal du pushe deg selv sikkelig på hvert drag, og ligge høyt i puls. Du kommer naturlig nok til å løpe raskest i begynnelsen og på slutten, og med litt lavere hastighet på de lengre dragene. Bruk også de aktive pausene godt, her kan du velge mellom lett jogg eller rask gange. Etter trening ventet en stor porsjon grøt, det er noe av det beste jeg vet! Denne gangen ble det en juleaktig vri på grøten, den er kokt med litt nellik, sukrin og kanel før jeg rørte inn en scoop sjokoladeprotein til slutt. Toppet med klementin, blåbær og mager kesam ble dette en mer enn godkjent start på lørdagen!

Lenkene i innlegget er sponset 



Helt til slutt har jeg samlet noen julegave-tips til dere i dag. Det har vært mye fokus på at vi bruker mer penger enn før på julegaver, og jeg har derfor samlet 9 fine gaver som alle koster under 300 kr. Jeg hadde blitt superglad for alle disse tingene, det kan jeg si med hånden på hjertet fordi alle tingene allerede er hjemme i leiligheten min! Jeg er superfornøyd, prisen på et produkt spiller virkelig ingen rolle. Jeg er helt sikker på at andre sporty jenter vil bli kjempeglad for de samme tingene også.

1. Lue fra Kari Traa til 279,- 2. Questbar-eske til 299,-  3. “Smile you are beautiful” – drikkeflaske til 99,- 4. Topp fra Better Bodies til 149,- 5. Vindtette votter med mobiltouch til 299,- 6. Treningsdagbok til 249,- 7. Ullsokker fra Kari Traa til 179,- 8. Geniale minibands til rumpe- og hjemmetrening til 249,- 9. Frekkas, 3 x 20 brusetabletter til 179,-

 

Hvilken av disse gavene hadde du blitt mest glad for?

11 kommentarer
    1. du legger ut mange spennende intervallvarianter, artig:) Lurer bare på om du har noe plan for hvor en skal ligge, pulsmessig, for å få best utbytte?

    2. hei Nora !
      Har som mål å bygge muskler nå, og legge inn en innsats for å øke ordentlig i styrke. Føler de fleste som har slike mål har programmer hvor de trener 5-6 ganger i uka, mitt spørsmål er: greier man seg med fire? sikkert litt dumt spørsmål, men for meg passer det best med en tosplitt fordelt på mandag, tirsdag, tordag og fredag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg