Mageutfordring og kylling med karri & banan

Jeg klarer ikke å si nei til en utfordring, og i dag ble jeg utfordret til å prøve å ny mageøvelser. Jeg trodde det skulle bli lett – men herregud så tungt det var! Øvelsen er kneetucks på ball, men med en liten vri. I stedet for å ha hendene godt plassert på gulvet har du hendene plassert på en bosuball. Det setter ekstremt store krav til balansen og kjernemuskulatur, jeg måtte virkelig jobbe for å få til 3 x 8 på denne øvelsen!

Kompresjonstights fra 2XU( (-15% ved koden 2XU15) / genser fra Better Bodies ( sponsede lenker)


Jeg har selvfølgelig mer enn en mageutfordring å komme med i dag, det er jo på tide med den tredje intervallen denne uken! 90/30 heter den og utføres med å løpe 90 sekunder direkte etterfulgt av 30 sekunder løping med høyere fart. Dette gjentar du 15 ganger uten pause, da er intervallen over og du skal være godsliten. Farta på 30 sekunderen bør være samme som den du hadde på 45/15 intervallen, og  på 90 sekunder kan du legge hastigheten 0,7-1 km under der igjen. Ingen pauser på denne intervallen altså, time to step it up!

Etter dagens styrkeøkt og intervaller kom jeg hjem og var skrubbsulten. Tilbake på diett har jeg børstet støv av en god gammel klassiker, nemlig kylling med karri og banan! Det er så ekstremt godt og nå er det alt for lenge siden jeg har spist det. Jeg steker kylling sammen med presset hvitløk, finhakket chili og litt kajennepepper. Deretter tilsetter du sopp og en stor banan på slutten av steketiden. Den søte bananen smaker helt utrolig godt sammen med den spicy kyllingen. Spesielt bra er det med karriris ved siden av, som du lagerså enkelt som å koke hvit ris sammen med to ts karri og to ts cocosa. Det høres muligens ut som en rar kombinasjon men jeg lover at du vil ikke angre hvis du prøver!


Helt til slutt til jeg gratulere Linn Torsvik som vinner av konkurransen, hun sikret seg en tights fra Luciaven! Til dere andre kommer det nye vinnersjanser hver søndag, så det er bare å følge med videre 🙂 Ha en fortsatt sprek dag alle sammen!

10 kommentarer
    1. Karririsen så genial ut!
      Jeg lurer på om du kunne laget en 10 minutts workout for hjemme, siden mange skal hjem til jul og trenger litt motivasjon for å komme oss ut av mammas kosesirkel haha 🙂 Tar med glede i mot tips! Du er en som inspirerer meg til god matlaging og trening slik at du vet det ! 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg