Mandagsøkt og ny utdanning

God mandag alle! Jeg har startet uka med ei lett styrkeøkt på bein og mage. Grunnen til at økta var lett er fordi jeg har begynt å slå opp den samme skaden jeg hadde tidligere i år, og forsøker å ta problemet på forhånd denne gangen. Jeg får behandling nå, og håper virkelig at det fungerer. I mellomtiden får jeg ta de beinøvelsene jeg klarer, og være flink til å rulle og stekke lett.  Jeg kjørte strake markløft, lår curl, leg extension og pull through i dag, før jeg kjørte noen sett på mage. Jeg får trøste meg meg at fokuset ligger på AF fremover uansett, med mye trening på chins og dips. Nytt treningsprogram er like rundt hjørnet, og jeg gleder meg til å ta fatt på det!

Kompresjonstights fra 2XU / topp fra Better Bodies / sko fra Inov-8 ( lenkene i innlegget er sponset)

I går var det hamburgere på menyen, og kameraet mitt bestemte seg for å streike akkurat i det vi skulle spise. Så selv om jeg ikke fikk tatt verdens beste bilde må jeg bare vise dere likevel, jeg ble nemlig så fornøyd med hamburgerbrødene! Jeg blandet 5 ss mandelmel, 3 egg, 2 ss sesamfrø, 1-2 dl vann, 1 ss fiberhusk, 1 ts bakepulver, 1 ts salt og 1 ss sukrin godt sammen. Fordel til 4 burgerbrød på bakepapir, og sett inn i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter. Hamburgerne er som vanlig laget av 700 g karbonaddedeig, 2 egg og litt krydder. Det ble supergodt, og jeg tror de hamburgerbrødene som ble igjen skal bli dagens lunsj.

Så må jeg bare fortelle dere noe skikkelig gøy. Jeg har meldt meg på enda en utdannelse gjennom AFPT, nemlig kostholdsveileder. Jeg kan mye om dette fra før, men det fine med trening/kosthold er at man aldri blir utlært. Det kommer stadig ny forskning som motbeviser gamle teorier, og jeg gleder meg til å nok en gang lære fra de beste. Studiet går på nett, sånn at jeg enkelt kan kombinere det med hverdagen min. Det er både teoretisk materiale og ferdig innspilte forelesninger, og jeg gleder meg virkelig til oppstart om en måneds tid. Vil du lese mer om studiet kan du sjekke AFPT sine hjemmesider her. Jeg har fortsatt rabattkoder som gjelder for alle studier, om noen ønsker dette er det bare å sende en epost. Nå skal jeg komme meg ut på tur med Guapo – ha en super start å uka da dere!

8 kommentarer
    1. Wow, du imponerer stadig, liker veldig godt setningen “Det kommer stadig ny forskning som motbeviser gamle teorier”! 😀 Hamburgerne så forresten superdigg ut 🙂

    2. Så gøy! Eg skal faktisk ta samme utdanningen 😀 Det virker som et studie som inneholder mye nødvendig, spennende og viktig kunnskap!!

    3. Hei Nora! Jeg lurte på; har du sluttet i gamlejobben din og jobber kun som personlig trener? Får du nok arbeid som PT? Kostholdsveileder er neste på listen min også 🙂
      Gleder meg til å følge deg frem mot våren og det er kjempe spennende at du skal stille i AF!
      Marte

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg